Divadlo Ponec dětem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Divadlo Ponec dětem

> Termín

1.3.2020 - 31.5.2020

> Hodnocení

5  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

NA JAŘE S DĚTMI DO DIVADLA PONEC! Na tanec s celou rodinou, interaktivní zábava v pohybu pro mladé diváky, ale i kulturní zážitek pro dospělé, zatímco si ratolesti hrají v dětském koutku. To vše v divadle současného tance PONEC. Divadlo PONEC vítá jaro novou programovou linií. Představení pod hlavičkou Family Friendly jsou zážitkem pro celou rodinu. Umělci je tvořili primárně pro dospělé, tématy ale dokážou oslovit i mladé diváky a po představení si o nich můžou všichni společně popovídat. Začínají už v 18:00 a jako první je na programu 13. 3. duo SAME SAME dvou předních českých osobností současného tance - performerky Terezy Ondrové a režisérky Petry Tejnorové. Na jaře se dětští diváci můžou těšit na tři nová představení. Jak tančí kráva? To si děti samy vyzkoušejí 15. 3. pod vedením tanečnice Barbory Látalové a ilustrátorky Terezy Říčanové v představení KOZÍ KRAVINY, kterým sloužila jako inspirace skutečná kráva Malina. 5.4. budou fandit performerům Lukáši Karáskovi a Florentu Golfierovi v jejich výstupu za sny po žebříku v představení VÝŠ a 17. 5. zjistí, že i fyzika může být zábavná v dalším představení Barbory Látalové a Zdenky Brungot Svítekové TANEC A FYZIKA. Kromě novinek nechybí ani oblíbené stálice, 29. 3. hravý SVĚT Z PAPÍRU Mirky Eliášové s tisíci archy papíru a 19. 4. výlet s Barborou Látalovou do zvířecí říše v KARNEVALU ZVÍŘAT. Za tancem můžou do PONCE vyrazit i rodiče, kteří pro své potomky nemají hlídání. Zatímco si vychutnávají kulturní zážitek, děti se zabaví v dětském koutku. Představení s hlídáním se hrají v 10:00.

> Otevírací doba

Dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 3 - Žižkov
Ulice: Divadlo Ponec, Husitská 899/24A

> Komentáře