Uličníci v pražských uličkách: Křížem krážem Starým Městem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Uličníci v pražských uličkách: Křížem krážem Starým Městem

> Termín

10.11.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

10.11. / ne/ 14:00 – 16:30/ Uličníci v pražských uličkách: Křížem krážem Starým Městem Další procházka z cyklu Uličníci v pražských uličkách! Staré Město, to není jen Orloj! Vydejte se s námi objevit dávno zapomenuté pověsti a příběhy. Uvidíte první dopravní značku v Praze. Dozvíte se, co se stalo, když se ztratila městská pečeť. Také zkusíte vysvobodit zkamenělého chlapečka. Proč byla postavena rotunda Svatého Kříže zrovna na místě rybníčku? Od čeho je odvozeno slovo "Betlém", kdo byla Jíkavec a Chlupáč? Dozvíte se, jak se jmenovala bříza U Halánků. Uvidíte zkamenělého hostinského a zjistíte, proč je na kostele sv. Jiljí v erbu jen polovina koně. Poslechnete si příběh Indiánů - podvodníků. Možná uvidíte templáře s useknutou hlavou a zaručeně uvidíte mořskou pannu. Dozvíte se, kde se v Praze poprvé podávala káva, jak pekař vysvobodil rytíře a jeho manželku s useknutými hlavami a prohlédnete si nejužší dům v Praze. Věk: 6 až 99 let Sraz: 14:00 před palácem Platýz, Národní 416/37 Vstupné: 90 Kč dítě, 70 Kč sourozenec, dospělý doprovod zdarma. Registrace pouze online. Platba předem převodem nebo na recepci. Rodinný klub Ulitka na Pražačce Nad Ohradou 17, Praha 3, 130 00 www.rkulitka.cz, [email protected] Tel.: 777 851 386

> Otevírací doba

14:00-16:30

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha
Ulice: Nad Ohradou 17
Telefon: +420 777 851 386
E-mail: [email protected]

> Komentáře