Plzeňské oslavy vzniku republiky | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Plzeňské oslavy vzniku republiky

> Fotogalerie

> Termín

28.10.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Jako již tradičně, tak i letos se v Plzni chystají poměrně velké oslavy výročí vzniku republiky. V pondělí 28. října se místním i turistům otevřou zajímavá místa a turistické atrakce, a to buď zcela zdarma anebo za symbolickou cenu 28 korun. Celodenní program nabídne komentované prohlídky, exkurze, návštěvy zahrad, okružní jízdy historickými vozy městské dopravy, festival pouličního jídla DEPO Street Food Market i sportovní aktivity. Podvečer pak bude patřit průvodu světel, který se vydá z Masarykova náměstí do centra města a vyvrcholí ohňostrojem v barvách trikolory. Na oslavy 28. října si můžete naplánovat návštěvu některého z plzeňských muzeí či galerií, vydat se na prohlídku radnice, Velkého či Nového divadla nebo Biskupského sálu v sídle plzeňského biskupství. Návštěvníkům se za symbolickou cenu otevřou také obě synagogy či věž katedrály. Novinkou letošního ročníku budou prohlídky chrámu Korandova sboru s kryptou. Zážitkové prohlídky zaměřené na historii peněžnictví se chystají v budově České spořitelny ve Františkánské ulici. Zajistěte si vstupenky včas Pokud se chystáte za nějakým konkrétním zážitkem, doporučujeme si vstupenky zajistit co nejdříve. Některá místa se obvykle vyprodají velice rychle. Vstupenky jdou do prodeje v pondělí 7. října. Zakoupit je můžete online prostřednictví portálu Plzeňská vstupenka anebo osobně v Turistickém informačním centru vedle radnice či dalších místech dle programu.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň

> Komentáře