Velký lampiónový průvod Frýdkem-Místkem - V. ročník | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Velký lampiónový průvod Frýdkem-Místkem - V. ročník

> Termín

15.11.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

UŽ SE TO BLÍŽÍ. Letos nás čeká jubilejní - již PÁTÝ ročník Velkého lampiónového průvodu Frýdkem-Místkem! Letos to bude ještě větší než minule, tak neváhejte a přidejte se k nám. Ať sami, se svými ratolestmi, rodinou, blízkými, známými či kamarády, ať je nás i letos ještě více a ať opět prozáříme Frýdek-Místek svými lampióny, svítidly, nazdobenými kočárky a dalšími světélkujícími ozdobami. Bude to stát za to :) Tentokrát vyrážíme v předpředvečer státního svátku – v pátek 15. listopadu 2019 v 17:30. Pokud nemůžete s námi začít v Sadech svobody ve Frýdku, můžete se k průvodu připojit kdekoliv po celé trase. Trasu průvodu naleznete zde (stačí kliknout): https://mapy.cz/s/2bbEn Jak již tradičně, tak i tento ročník odstartujeme z frýdeckého sídliště Slezská ze Sadů svobody od jeviště - žlutého Rejnoka a projdeme se stezkou kolem Morávky a Ostravice až na Místecké náměstí. Jakmile tady všichni dojdeme (předpokládám kolem 18:30), na pár minut opět necháme zhasnout světla na náměstí a společně si vychutnáme jedinečnou podzimní atmosféru. Na místeckém náměstí Svobody se opět budeme snažit zajistit bezplatně čaj a také za rozumný poplatek teplý grog. Zde také naleznete možnosti dalšího občerstvení, o němž budu průběžně informovat na této stránce. Opět i letos si to všichni náramně užijeme a věřím, že se na sebe budeme všichni těšit :). Prosím SDÍLEJTE, LAJKUJTE a přidejte se k nám :) P.S. V případě nepříznivého počasí (déšť, smog nebo jiná nečekaná kalamita) se akce odkládá na sobotu 16. listopadu na 17:30. O změně termínu budete všichni informováni přímo na této stránce i v samotný den konání akce. Proto prosím sledujte aktuální informace, zde umísťované. Pokud máte zájem pomoci s organizací nebo umístění svého stánku na náměstí, určitě napište.

> Otevírací doba

17:30 - 20:30

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Frýdek - Místek

> Komentáře