Galaktický dýňodlab | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Galaktický dýňodlab

> Termín

19.10.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Ani déšť, ani padající listí, ani pochmurné podzimní počasí nás nezastaví! V sobotu 19. října 2019 odpoledne je tady interaktivní dětská hra: Galaktický dýňodlab. Jak už název naznačuje, půjde hlavně o dýně, i když nejen o ně! Jelikož už sama cesta může být cíl, připraven bude výlet po celé Galaxii! Dýni si můžete dle svých představ vydlabat buď hned na hvězdárně anebo až doma. Dětští návštěvníci si na řadě připravených úkolů vyzkouší i dovednosti nutné pro záchranu Galaktické dýně. A protože se na podzim staví také draci, prozradíme vám, jak si přímo na místě vyrobit speciálního „rychlodraka". Na „výlet po Galaxii“ budou zachránci dýní vyrážet po menších skupinkách v určitých časech v době od 14 do 17 hodin. Každý zachránce soutěží sám za sebe a ti nejlepší nakonec získají Galaktickou dýni. Jak se stanete záchranářem galaktické dýně? • Přijít v sobotu 19. října mezi 14.00 a 17.00 na hvězdárnu. • Přihlásit se k nám na START. • Zaplatit startovné 50 Kč (pouze na dýňodlab / 50 Kč = 1 dítě). • Nechat rodiče v nejbližší občerstvovně. • Vzít si propisku nebo tužku. • Zvládnout celou trasu, která bude trvat asi 20 minut a vybrat si svou dýni.

> Otevírací doba

14 - 17

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Hvězdárna a planetárium Brno Kraví hora 2, 61600 Brno

> Komentáře