Večerní lampionové prohlídky zoo a zámku! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Večerní lampionové prohlídky zoo a zámku!

> Termín

11.10.2019
18.10.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

První letošní večerní lampionové prohlídky zoo a zámku Lešná startují tento pátek 4. října. Pro vstup můžete kromě hlavního využít i od 14.00 sezónní. Pokladny v tento den budou otevřeny až do 19.30 hod., celý areál zoo pak do 21.30 hod. Do zlínské zoo tak máte šanci zavítat ve zcela netradiční dobu a zažít její večerní atmosféru. Poblíž obou vstupů si můžete také zakoupit celou lampiónovou soupravu (tzn. lampion a plastové držátko se žárovkou). Vstupné na večerní prohlídky se nemění, zůstává stejné jako při běžné návštěvě zoo. Večerní návštěvu doplní prohlídky s průvodcem. Zavítáte k lachtanům, do tropické haly, Zátoky rejnoků, k tučňákům, do pavilonu žiraf, etiopské oblasti, do pavilonu slonů a japonské zahrady Mu-Shin. Jedinou podmínkou je dostavit se včas na nádvoří zámku Lešná, odkud budou zmiňované prohlídky začínat. První prohlídka s průvodcem odstartuje v 18.30 hod., ta poslední pak v 19.30 hod. Originální program nabídne i zámek Lešná. Průvodci v dobových kostýmech Vás zavedou do dob, kdy zámek a celé lukovské panství vlastnil hraběcí rod Seilernů. První zámecká prohlídka začíná v 18.00 hod., další budou následovat ve dvacetiminutových intervalech, ta poslední bude ve 20.40 hod. Vstupné do zámku je pro večerní prohlídky jednotné, a to 40 Kč za osobu. Nezapomněli jsme ani na občerstvení. Horký čaj a něco k zakousnutí nabídnou restaurace Tyrol (popř. Limpopo) a Neapolitáno, k dispozici bude také Kefabar v Etiopii. Otevřeny budou i prodejny suvenýrů, od japonské zahrady k tropické hale bude jezdit vláček. Cesty a pěšiny v areálu osvětlí louče, přesto doporučujeme vzít si s sebou kapesní svítilnu. Brány noční ZOO Zlín se uzavřou ve 21.30 hod. Těšíme se na Vás!

> Otevírací doba

18:00 - 21:30

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Zlín
Ulice: ZOO a zámek Zlín - Lešná Lukovská 112, Zlín 12, 763 14 Zlín

> Komentáře