Halloween v Česckých Budějovicích | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Halloween v Česckých Budějovicích

> Termín

24.10.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Halloween se blíží, strašidla už klepou na brány věže, jaké to bude letos? Půjdete parkem kolem vodárenské věže, kde potkáte strašidelné bytosti a společně s nimi zachráníte uvězněnou princeznu Jasmínku. Závěrečné stanoviště bude právě v přízemí věže. Opět nechystáme žádné krváky, strašidla budou přátelská. Nechceme u dětí vyvolat noční můry. Pokud čekáte, že se zblázníte strachy, tak radši zůstaňte doma! Můžete se dále těšit na ohnivou show v podání Neiry a báječnou kapelu Perkuto, kterou opět doplní orientální tanečnice. Vhodné pro děti od 2 do 10 let. Vstupné: 60 Kč/dítě (předprodej), 30 Kč/dospělý (děti do 1,99 zdarma bez nároku na odměnu) 90 Kč/dítě (na místě), 50 Kč/dospělý (děti do 1,99 zdarma bez nároku na odměnu) Časy rezervací jsou následující: 17.00, 17.30, 18.00 hod. 17.00 - 17.30 pouze rezervace 17.30 - 18.00 pouze rezervace 18.00 - 18.15 pouze rezervace od 18.15 bude možné koupit vstupenky na místě Od 18.15 do 19.00 mohou účastníci chodit bez rezervací a koupit si vstupenku na místě. Koupíte-li si vstupenku na 17.00 tak to znamená, že na trasu můžete vyrazit v rozmezí 17.00 - 17.30, když tento čas nestihnete, vstupenka nepropadá, prostě přijdete později (jen doufáme, že to tak neudělají všichni:) Dospělí si kupují vstupenku na stejný čas jako děti. Děti nemohou hodit bez doprovodu. Vstup do areálu je možný pouze ze směru Mánesovy ulice. Branka vedoucí z parkoviště u stadionu bude uzamčena. Náš tip: Máte-li větší děti (6 a více let) přijďte kolem 18:00 hod. To už bývá větší tma a ohnivá a bubenická show v ní vyniknou ještě lépe. Nutno ale připustit, že i za světla jsou úžasní!!! Náš tip2: oblečte děti do strašidelných kostýmů, lépe tak zapadnou mezi ostatní a jejich činy při záchraně princezny Jasmínky už nebudou zapomenuty. Jasmínko, nějak to tam v té věži ještě zvládni a koncem října ahoj!:)

> Otevírací doba

17:00-19:30

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: České Budějovice
Ulice: Vodárenská věž, Mánesova 41

> Komentáře