Skate Board Cup - Děti ulice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Skate Board Cup - Děti ulice

> Termín

5.10.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Rádi bychom Vás pozvali na první ročník Děti ulice – Skate Board Cup, které se budou konat dne 5.10.2019. Vzhledem k tomu, že tento sport se stal jeden z disciplín olympijských her, rozhodli jsme se dát prostor všem, kteří milují tento sport jak v profesionálním, tak amatérském životě. Soutěžit může každý, kdo má tento sport rád a vyhrát tím spoustu cen, které tu na Vás budou čekat.Disciplínu jsme rozdělili do tří kategorií a to na junior – teenager – dospělí.Registrace proběhne do 10:00 v den konání. Závody bude moderovat Jan Protivanský, který je jeden z nejlepších komentátorů v ČR.O hudební kulisu se postará DJ Tracy z Mighty Souljahs. Můžete se těšit na taneční skupinu T-Bass, která se stala několikanásobným vítězem v celorepublikové taneční soutěže Czech Dance Masters a zatančí formace, ve kterých v této soutěži zvítězila. Proběhne i vernisáž fotografií mezi nimi naleznete i vítěznou, která obhájila své prvenství v soutěži Czech Press Foto. Její autorem je Lukáš Zeman. Součástí je připraven foto koutek. Co nesmí zde chybět jsou graffiti, které tuto kulturu od svého začátku vždy doprovázely. Jeho stanoviště zaštítí Skate and Street shop. Během dne můžete zapojit i své ratolesti do kreativních činností, které budou formou work shopu a soutěže pod vedením Domu dětí a mládeže BETA a SKP centra města Pardubic. Můžete si vyzkoušet techniku enkaustika, malbu na obličej, flowerstick, joja. Bude zde také probíhat zápis do pravidelných zájmových činností pod jejich záštitem. O lahodnou kávu se postará Putovní pražírna. Občerstvení také nebude chybět. Po vyhlášení výsledků soutěže zakončíme vše živým koncertem pardubické trojice Dj Akademy, Rook & Peman a poté se přemístíme na After party, která se bude konat v ABC L-Klubu

> Otevírací doba

10:00

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Pardubice
Ulice: Skatepark Pardubice (Pardubice)

> Komentáře