UNEXPECTED JEANS | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

UNEXPECTED JEANS

Foto: Centrum Černý Most

> Termín

5.10.2019 - 28.10.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Džínová revoluce aneb Jak se z montérek stala nesmrtelná móda Vraťte se v čase a vydejte se po stopách historie módního fenoménu džín. Výstava Džínová revoluce aneb Jak se z montérek stala nesmrtelná móda vás provede světem denimu od jeho industriálních počátků až do současnosti. Na džínovou vlnu se přijďte naladit od 4. do 28. října do Centra Černý Most. Součástí výstavy jsou také tematické víkendové workshopy, na kterých si můžete zkusit například výrobu retro šperků z „céček“, vyfotit se na ikonické traverze nad Manhattanem, změřit své síly při jízdě na divokém býkovi nebo proměnit své staré džíny v nové. 5.-6. 10. Výroba devadesátkových šperků z „céček“ 12.-13. 10. Manhattan jako na dlani 19.-20. 10. Western Rodeo 26.-27. 10. Džínová proměna *Všechny víkendové akce probíhají vždy od 10 do 18 hodin v Centru Černý Most. Pokud si půjdete vybrat nový džínový kousek, nechte si poradit od profesionální stylistky Báry Havlíkové.* Představí vám ty nejnovější trendy, doporučí střih pro vaši postavu a poradí, jak vytvořit stylový podzimní outfit. Navíc od 17. do 20. října můžete v Centru Černý Most u vybraných prodejců nakoupit výhodněji díky slevové knížce. Slevovou knížku seženete od 4. 10. na www.centrumcernymost.cz nebo v tištěné podobě na Informacích Centra Černý Most. *Nákupy se stylistkou je možné rezervovat na [email protected]. Podmínkou bezplatné služby stylistky je nákup v obchodech Centra Černý Most v minimální hodnotě 2 000 Kč. Po celou dobu trvání výstavy bude probíhat dobročinný sběr oděvů z džínoviny. Z těch se pak stanou stylové upcyklované doplňky značky K.BANA. Výtěžek z jejich prodeje podpoří projekt 2. Šance, který prostřednictvím pravidelných lekcí jógy pomáhá klientkám z Psychiatrické nemocnice v Praze v Bohnicích. Kurzy jsou vedeny lektorkami z nadace Yoga HELP. Oblečení můžete odevzdat kdykoliv v Centru Černý Most v prostorách Central Plaza. Těšíme se na vás!

> Otevírací doba

10:00-18:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9
Ulice: Chlumecká 765/6
Telefon: +420281918100
E-mail: [email protected]

> Komentáře