Víkend otevřených ateliérů - Plzeň tvořivá | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Víkend otevřených ateliérů - Plzeň tvořivá

> Termín

28.9.2019 - 29.9.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

O víkendu 28. a 29. září 2019 se od 14 do 20 hod se již po čtvrté otevřou dveře ateliérů, galerií, škol a dalších míst, kde umění vzniká nebo se vystavuje. Široké veřejnosti se otevřou umělecké a výtvarné ateliéry, galerie, výstavní síně, výtvarné školy připraví ukázky prací a workshopy. Vše je po celý víkend pro návštěvníky zdarma a na řadě míst se bude tvořit, vyrábět a poznávat umění z různých stran. Pro návštěvníky je to příležitost poznat osobně umělce, seznámit se s výtvarnými technikami a třeba i zkusit sami tvořit. Putování podle mapy, setkání se na místech v Plzni a okolí a ART PARTY. Program bude opět nabitý a je určen všem věkovým kategoriím. Návštěvníky čekají krom výstav také výtvarné workshopy, ať už jde o oblíbené sochání z porobetonu a tvorbu mozaiky, nebo například malování v Galerii města Plzně. Pro zájemce o umění, kterým se nebude chtít do Plzně, budou určeny mimoplzeňské zastávky např. v Klatovech, Přešticích, Horní Bříze, Starém Plzenci, Zruči-Senci, Křimicích. Na webu akce návštěvníci najdou také profily umělců všech možných výtvarných oborů počínaje kreslením, malováním, přes sochařství, design, keramiku, fotografii, módní návrhářství, grafiku, šperk až po netradiční druhy umění. Mezi umělci jsou členové Unie výtvarných umělců, ale i výtvarníci na startu své kariéry. Již tradičně se mohou návštěvníci během Víkendu otevřených ateliérů zúčastnit soutěží: o nejaktivnějšího návštěvníka, o nejhezčí snímky, video, o nejobdivovanější umělecký výtvor vytvořený návštěvníkem.

> Otevírací doba

14:00 - 20:00

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň

> Komentáře