Kolečka v Lipkách | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kolečka v Lipkách

> Termín

15.9.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Sportovně zábavné odpoledne pro celou rodinu na kolech, kolečkových bruslích, koloběžkách i s kočárkem. Dovednostní soutěže, závody, kvíz, společná vyjížďka a další. Akci pro rodiče s dětmi pořádá občanské sdružení Javořice v neděli 15. 9. 2019 od 14 hod. v Lipkách Program: 14.00 hod. prezence (nejpozději do 15.00 hod.) 14.00 - 15.30 hod. "kolečkové" disciplíny a soutěže 16.00 hod. závody 16.30 hod. slosování soutěžních karet o hodnotné ceny do 18.00 hod. skákací hrad, půjčovna in-line bruslí I tento rok bude třetí zářijová neděle patřit oblíbenému sportovně-zábavnému odpoledni „Kolečka v Lipkách“. Členové Spolku Javořice spolu s dobrovolníky připravují již podeváté na 15. září od 14 hodin tradičně pestrý program pro děti, mládež, dospělé, i pro celé rodiny. Kdo by ještě nevěděl – účast je vítána na kolečkách všeho druhu! Podmínkou je pouze to, abyste přijeli na čemkoli, co roztočíte vlastní silou – na kolech, koloběžkách, odstrkovadlech, tříkolkách, pennyboardech, skateboardech, inline bruslích, ale i s kočárky apod. Můžete se těšit na obměňované soutěže zručnosti, slalom, řadu stanovišť s různými dovednostmi, testy pozornosti, kvízy a další. Nebudou samozřejmě chybět oblíbené závody dle jednotlivých druhů kolečkových prostředků a věkových kategorií se zlatými čokomedailemi pro vítěze. A poté přijde tradiční losování o zajímavé ceny, do kterého budou jako vždy zařazeni všichni aktivní účastníci bez rozdílu věku. Poprosíme Vás o včasný příchod – na startu se prezentujte nejpozději do 15 hodin, abyste v pohodě stihli všechny disciplíny. Vloni nás zbrusu nový povrch na inline stezce v Lipkách inspiroval k tomu, abychom dali větší prostor kolečkovým bruslím a zřídili jsme „polní půjčovnu“ s průřezem všech velikostí od dětí po dospělé. Mnozí si tak poprvé v životě mohli vyzkoušet jízdu na „splašených kolečkách“. Jelikož to mělo úspěch, inline brusle na půjčení přivezeme i letos a bude možné s nimi jezdit až do 18 hod. Jsme rádi, když každý rok můžeme zařadit nějaké nové překvapení, proto letos jednáme o zapůjčení skákacího hradu. To jistě ocení děti i jejich rodiče :-) Lipky jsou ideální místo k aktivnímu odpočinku, přijďte si s námi proto zasportovat a pobavit se, těšíme se na Vás!

> Otevírací doba

14:00

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Telč
Ulice: Lipky v Telči

> Komentáře