Orchestr na dotek - Bedřich Smetana | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Orchestr na dotek - Bedřich Smetana

Foto: Petr Dyrc

> Termín

12.10.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9

> Popis

Symfonický orchestr hl. m. Prahy FOK ve svém tradičním cyklu koncertů pro rodiny s dětmi Orchestr na dotek v 85. sezóně přivítá dva skřítky – Béďu a Betty, které ztvární herci Tomáš Kysilka a Anna Jiřina Daňhelová. Skřítkové dětem v průběhu sezóny představí čtyři české nejznámější skladatele: Bedřicha Smetanu, Antonína Dvořáka, Leoše Janáčka a Bohuslava Martinů. Začnou v sobotu jak jinak než Bedřichem Smetanou, kterému je hlavní síň Obecního domu zasvěcena. Koncerty Orchestru na dotek jsou určeny pro rodiče s dětmi ve věku 5 – 13 let. Program trvá přibližně 60 minut. Během něj se děti dozvědí se mnoho hudebních zajímavostí, zasoutěží si, a po jeho skončení si mohou vylézt na pódium a vyzkoušet si hru na nástroje pod dohledem hudebníků z orchestru. Děti získají představu o tom, jaké to je být třeba harfistkou nebo tympánistou. Až do prvního koncertu cyklu, tedy do 12. 10., lze pořídit abonmá na řadu rodinných koncertů Orchestr na dotek. Můžete také své děti přihlásit do hudebního klubu FÍK, v rámci kterého se na tyto koncerty připraví společně se zkušenými lektorkami z České Orffovy společnosti.

> Otevírací doba

11:00-12:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: nám. Republiky 5
Telefon: 222 002 336
E-mail: [email protected]

> Komentáře