Dny Evropského dědictví v Jablonci nad Nisou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dny Evropského dědictví v Jablonci nad Nisou

> Termín

14.9.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

18 zajímavých památkových objektů po celém Jablonci se otevře v sobotu 14. září zdarma návštěvníkům. V řadě z nich bude probíhat doprovodný program a komentované prohlídky. Chybět nebude rodinná poznávací trasa a upomínková exhibiční ražba. Letošní novinkou je zpřístupnění bývalých městských lázní. Otevřené památky 9–17 hodin 1. Kostel sv. Anny, Kostelní ulice 2. Dům J. a J. V. Scheybalových, Kostelní ulice 3. Městská knihovna, Dolní nám. / 9–16.30 hodin 4. Muzeum skla a bižuterie 5. Nová radnice, Mírové náměstí 6. Kino Radnice, Mírové náměstí / 9–14 hodin 7. Střední uměleckoprůmyslová škola, Horní náměstí 8. Kostel Dr. Farského, náměstí Dr. Farského 9. Městské divadlo, Liberecká ul. / 14–17 hodin 10. Kostel Nejsv. Srdce Ježíšova, Horní náměstí 11. Kaplička sv. Anny, u. Palackého 12. Kostel Nejsvětější Trojice ve Mšeně, ulice U Kostela 13. Kostel Povýšení sv. Kříže, nám. B. Němcové 14. Kostel Seslání Ducha svatého, ulice Pod Vodárnou 15. Dům česko-německého porozumění, ulice Čs. armády 16. Sokolovna, Tyršovy sady 17. Kantorova vila, ul. Palackého 18. Bývalé městské lázně Po celý den bude městem projíždět historický autobus, který propojí otevřené památky. Více info na tel. +420 774 667 677

> Otevírací doba

9:00-17:00

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Jablonec nad Nisou
Ulice: více míst viz. program akce

> Komentáře