Tečkovat - Rodinná výtvarná dílna v DOXu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Tečkovat - Rodinná výtvarná dílna v DOXu

> Termín

19.10.2019-20.10.2019

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Rodinná výtvarná dílna k výstavě Petra Síse O létání a jiných snech Termíny: sobota 19. října od 14 do 17 hodin neděle 20. října od 14 do 17 hodin Jeden bod je jednotlivec, ale co po tom, když se bodů sejde hned několik? Dva jsou ještě málo, ale tři, čtyři a více vytváří už množinu. Z jednoho bodu můžeme vycházet anebo se do něj vracet. Jedna světlá tečka nám může být rádcem na konci temného tunelu a jedna tečka může být pro nás také mnohonásobná planetární soustava. Co se stane s tečkou, když se množí? A může z toho vzniknout vesmír? Na výstavě ilustrací, knih a mnohého dalšího od Petra Síse uvidíte vznik takového vesmíru v mnoha variantách. Výstava je plná světlých míst i tajemných zákoutí k zabloudění. Najdete tu světlo hvězd vedle tmy tmoucí. Přijďte si užít výstavu i s výtvarnou dílnou plnou, ano, bodů a teček. Výtvarnou dílnu povedou lektorky Centra DOX. Pro děti a dospělé od 5 let. Vstup: dospělý + dítě 90 Kč, další dítě 60 Kč Zdarma pro členy Klubu přátel DOX (typ rodina). Kapacita dílny je omezena, přijďte včas. Rezervace a informace: [email protected], 295 568 104 Rezervace a informace v den konání dílny: 295 568 123

> Otevírací doba

14:00-17:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 7 - Holešovice
Ulice: DOX, Centrum současného umění, Poupětova 7

> Komentáře