Smejko a Tanculienka vo Frýdek-Místek | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Smejko a Tanculienka vo Frýdek-Místek

> Termín

18.10.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

5. výročí Smejko a Tanculienka: Všetko najlepšie! Páté výročí populární dvojice Smejko a Tanculienka oslavíme největšími pohádkovými a tanečními hity! Před hladovým vlkem zachráníme Kůzlátka i Medvídka. Zase přiletí náš věčně opakující se Papoušek. Nové broučky vychováme písničkou Nonono tytyty a potěšíme známou Hlava ramena. Rozcvičíme Pecivála a vystrašíme Babu Jagu. A možná i Klubko půjde do světa a potká Hrušku zelenou. Naučíme se malovat se sestřičkami barvičkami. Poznáme nový tanec Šlapy Šlapy. Budeme si dávat pozor před neomalencem Gundžulundžu. A pořádně to roztočíme na nový taneční hit Pohádkový svět a zatančíme si i na ověřené pecky jako Máme tu léto, Ahoj, ahoj! a Pápá. Nebudou chybět motýlek Huncúlik, pan Lalalá a Macko Duško. Smejko a Tanculienka vás přivítají velkolepou scénou, zářivým osvětlením a zcela novým, nadupaným představením! Těšíme se na vás! Při nákupu čtyř vstupenek (společně v jednom nákupu) získáte jako bonus voucher na DVD Smejko a Tanculienka Naživo Hip hip hurá! se záznamem z představení! DVD obdržíte úplně ZDARMA výměnou za voucher před začátkem vystoupení u vstupu do sálu. Představení trvá přibližně 60 minut, po něm následuje společné focení se Smejkem a Tanculienkou. Představení je vhodné pro všechny od 2 let. Každá osoba (dospělý i každé dítě bez omezení věku) musí mít platnou vstupenku! Do sálu z bezpečnostních a kapacitních důvodů pouštíme jenom tolik osob, kolik je míst v sálu. Záleží nám na bezpečnosti a pohodlí našich broučků! Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets! Pro představení od října 2019 platí následující: dětem, které nedosáhly věku 16 let a zároveň jsou držiteli průkazu ZTP/P, bude po předložení zakoupené vstupenky a průkazu ZTP/P u vstupu před akcí proplaceno zpět 50% z ceny vstupenky.

> Otevírací doba

17:00 - 19:00

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Frýdek - Místek
Ulice: Frýdlantská 612

> Komentáře