Prázdniny s muzeem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Prázdniny s muzeem

> Termín

19.8.2019 - 23.8.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Tradiční prázdninový program Muzea regionu Valašsko nabídne atraktivní hry, soutěže a poznávací programy navázané na zámecké expozice i aktuální výstavy Valašská strašidla či Na skok do pravěku. Využity budou i atrakce z Templářských slavností, jako například výcvikové trenažéry pro mladé rytíře. Další nezapomenutelná dobrodružství vás čekají i na hvězdárně. Doporučený věk účastníků je 8 až 13 let, účastnit se však mohou mladší i starší děti. Na vás také je, zda si spolu s námi užijete celý týden nebo dorazíte pouze na jeden den. Těšíme se na vaši návštěvu. PROGRAM Zámek Vsetín – 19., 20. a 23. 8. 2019 Hvězdárna Vsetín – 21. a 22. 8. 2019 Upozornění! Akce probíhá každý den od 9:00 do 13:00 hodin. Zájemci ale budou moci zůstat a využít prostor muzea až do zavírací doby. VSTUPNÉ Děti 100 Kč na den, případný doprovod běžné vstupné dle ceníku muzea (celý zámek 80 Kč). DALŠÍ INFORMACE Organizátor nezajištuje stravu účastníků, děti si nosí svačinu z domova. K dispozici je zázemí, WC, nápoje pro děti a pedagogický dohled. Doporučujeme si rezervovat místa předem. Přihlášky a bližší informace na [email protected].

> Otevírací doba

9:00 - 13:00

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Vsetín
Ulice: Muzeum regionu Valašsko, Horní náměstí 2, 755 01 Vsetín

> Komentáře