Fashion Arena Prague Outlet startuje největší letní výprodeje, centrum rozezní i mladí talentovaní muzikanti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Fashion Arena Prague Outlet startuje největší letní výprodeje, centrum rozezní i mladí talentovaní muzikanti

Foto: Fashion Arena Prague Outlet

> Termín

15.8.2019 - 18.8.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Outletové centrum Fashion Arena Prague Outlet ve Štěrboholích pro své zákazníky připravuje od čtvrtka 15. do neděle 18. 8. oblíbené finální letní výprodeje. Časově omezenou akci s mimořádnými nabídkami každoročně navštíví desetitisíce zákazníků, proto outletové centrum během nejvytíženějšího víkendu ještě prodlouží otvírací dobu od 9:00 do 20:00. O víkendu bude posílena také doprava, Fashion Arena Bus bude pro zákazníky k dispozici dvakrát častěji oproti běžným dnům. Novinkou jsou hudební odpoledne, která budou doplněna koncerty mladých muzikantů. Akce s názvem Finální letní výprodeje je ve Fashion Arena Prague Outlet již zavedená a mezi zákazníky velice oblíbená. Hlavním důvodem jsou především největší mimořádné slevy z outletových cen na veškeré letní zboží, které mohou být až o 80 % výhodnější. Mezi značkami, které se do akce zapojily jsou například Armani Outlet, Calvin Klein, Gant, Högl, Nike a mnoho dalších. Pro příjemnější a pohodovější atmosféru letních výprodejů navíc centrum připravilo i několik novinek – venkovní relaxační zónu, vyšší počet parkovacích míst nebo živou hudební produkci talentovaných muzikantů. Návštěvníci se budou moci po celý víkend osvěžit originální řemeslnou zmrzlinou. U jedinečného autíčka Kopečku na kolečku mohou ochutnat řadu zajímavých příchutí té nejkvalitnější řemeslné zmrzliny, členové Fashion Arena Fashion Club ji mají navíc za poloviční cenu. Pro stávající i zcela nové členy tohoto věrnostního klubu je pak připravena soutěž o dárkové poukazy na nákup v celkové hodnotě 5 500 Kč. „Naši zákazníci sezónní finální výprodeje milují, proto se pro ně každoročně snažíme vymyslet nějaký nový a originální doprovodný program. Letos jsme poprvé připravili pohodlné venkovní posezení, u kterého budou hrát během pátečního, sobotního a nedělního odpoledne živí muzikanti. Během jejich produkce tak mohou zákazníci relaxovat v pohodlných křesílkách pod slunečníky, nebo vyrazit za opravdu výhodnými nákupy prémiové módy,“ říká Lenka Čapková, ředitelka centra Fashion Arena Prague Outlet.

> Otevírací doba

9:00-20:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha - Štěrboholy
Ulice: Zamenhofova 440
Telefon: 234 657 111
E-mail: [email protected]

> Komentáře