Letní Flora Olomouc 2019 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Letní Flora Olomouc 2019

> Termín

15.8.2019 - 18.8.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Mezinárodní květinová výstava a zahradnický veletrh Flora Olomouc se uskuteční od 15. do 18. srpna 2019 na Výstavišti Flora Olomouc ve Smetanových sadech. ČESKÁ KRAJINA Hlavním tématem letošní letní etapy Flory Olomouc je „Česká krajina“ a klade důraz na kvalitu a bohatství české přírody. Výstava je připravena ve spolupráci se spolkem pěstitelů a zpracovatelů léčivých, aromatických a kořeninových rostlin PELERO CZ, z.s., se Svazem školkařů České republiky a Českým zahrádkářským svazem. LÉČIVÁ SÍLA SEMEN Podtitulem letošní výstavy je „Léčivá síla semen“. Dozvíte se zde, které rostliny se u nás pěstují pro plody a semena a jak se dále využívají a zpracovávají. OSLAVY 100. výročí Letošní ročník bude věnován stoletému výročí založení Agronomické fakulty Mendelovy univerzity v Brně a vzniku Svazu školkařů České republiky. Těšit se můžete i na další expozice jako je výzkumná laboratoř rostlin v pavilonu H, výstava uměleckých řemesel v Oranžerii, degustace vín, zajímavé přednášky o léčivých rostlinách, bylinách a semenech a bohatý kulturní program v celých Smetanových sadech. Více informací naleznete na: https://www.flora-ol.cz/akce/flora-olomouc-2019-5

> Otevírací doba

09:00

> Kontakt

Kraj: Olomoucký kraj
Město: Olomouc
Ulice: Wolkerova 37/17

> Komentáře