FasTrack Camps - lidské tělo | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

FasTrack Camps - lidské tělo

> Termín

19.8.2019-23.8.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Vaše dítě bude zkoumat různé části těla (kostru, dýchací, trávicí, oběhový a nervový systém), objevovat lidskou anatomii a zároveň se učit, jak si vytvořit zdravé návyky. Vyrobíme si například model páteře nebo žaludek. Vše proběhne formou týmové práce, her a zábavných aktivit. Příměstský tábor LIDSKÉ TĚLO určený pro děti od 3 do 8 let má každoročně velký úspěch u dětí i rodičů. Žádná další návštěva u lékaře již nebude jako ta předprázdninová. Podle vyprávění rodičů se budou lékaři a sestřičky smát a vy budete pyšní na svého potomka. FasTracKids vědci budou zkoumat hlavní ústrojí lidského těla. Každý náš malý lékař či vědec si vyrobí 3D model vlastního těla, aby lépe pochopili jeden z nástrojů používaný ke studiu lidského těla. Osvojí si zdravé návyky. Vyzkouší sílu svalů. Naučíme se i pitvat :-) Vyrobí si řadu pomůcek, např. stetoskop, "pytel plný zdraví", model stehenní kosti, model lidského těla ve vlastní velikosti a mnoho dalšího. Odpoledne děti tráví v rámci možností venku na nedalekém hřišti či ve Stromovce. V případě zájmu rodičů a teplého počasí půjdeme vyzkoušet, jak zdravý je pohyb v bazénu. Navštívíme bazén se slanou vodou. Prostředí tábora si můžete předem (od PO do SO) přijít prohlédnout a vyzkoušet v rámci našich bezplatných ukázkových lekcí programu FasTrack FUNdamentals. Nabízíme také řadu dalších tematických táborů pro děti od 3 do 12 let v 9 termínech od 1. 7. do 30. 8. 2019. Minimální účast je 1 celý den a maximální 45 dnů :-) FasTrack Camps jsou příměstské tábory určené pro děti ve věku 3 až 12 let. Pokud hledáte příměstský tábor, který je konstruktivní, poutavý a zábavný, ale termín nebo téma tohoto kempu vám nevyhovuje, podívejte se na další termíny a témata na našem webu. FasTrack Camps je možné navštěvovat také pouze v dopoledním režimu s nebo bez oběda.

> Otevírací doba

8:00-18:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha
Ulice: Václavkova 10
Telefon: +420 730 802 507
E-mail: [email protected]

> Komentáře