FasTrack Camps - letem světem 2 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

FasTrack Camps - letem světem 2

> Termín

12.8.2019-16.8.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Všichni na palubu FasTrack nadzvukového objevovacího letounu! Azorka poletí s FasTracKids do různých zemí celého světa. Budeme společně hrát různé vzdělávací hry, navštívíme slavné památky a ochutnáme lokální kuchyni. Země, které spolu prozkoumáme jsou: Itálie, Brazílie, Egypt a Spojené státy americké. "Letem světem II" je příměstský tábor určený pro 3 až 8leté děti. "Vítáme Vás na palubě Supersonic! Naše Azorka a vy FasTracKids objevitelé poletíte na úžasná místa ve světě. Navštívíte Itálii, Brazílii, Egypt a USA. Poznáte slavné památky, jako např. římské Koloseum, šikmou věž v Pise a další, ochutnáte zajímavá jídla a naučíte se nové hry. U nás děti rozvíjíme všemi smysly, a proto jsme sestavili i cestovatelský jídelníček. Každý den se děti seznámí s jednou zemí a v pátek se s námi podělí o své cestovatelské zážitky. Pozvat můžete i babičky. Dopoledne mají děti nabitý program aktivitami, vědomostmi a hrami z jednotlivých zemí. Odpoledne trávíme v rámci možností venku na nedalekém velkém hřišti. V případě zájmu rodičů a teplého počasí půjdeme objevovat vodní svět do bazénu. Prostředí tábora si můžete předem (od PO do SO) přijít prohlédnout a vyzkoušet v rámci našich bezplatných ukázkových lekcí programu FasTrack FUNdamentals. Nabízíme také řadu dalších tematických táborů pro děti od 3 do 12 let v 9 termínech od 1. 7. do 30. 8. 2019. Minimální účast je 1 celý den a maximální 45 dnů :-) FasTrack Camps jsou příměstské tábory určené pro děti ve věku 3 až 12 let. Pokud hledáte příměstský tábor, který je konstruktivní, poutavý a zábavný, ale termín nebo téma tohoto kempu vám nevyhovuje, podívejte se na další termíny a témata na našem webu. FasTrack Camps je možné navštěvovat také pouze v dopoledním režimu s nebo bez oběda.

> Otevírací doba

8:00-18:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha
Ulice: Václavkova 10
Telefon: +420 730 802 507
E-mail: [email protected]

> Komentáře