XVI. Obecní dožínky v Palkovicích | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

XVI. Obecní dožínky v Palkovicích

> Termín

24.8.2019

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Obec Palkovice ve spolupráci se zájmovými organizacemi vás srdečně zve na XVI. OBECNÍ DOŽÍNKY Sobota 24. srpna 2019 od 13 hodin, volnočasový areál za tělocvičnou č. p, 20 PROGRAM: 12:00 - otevření areálu 13:00 - slavnostní zahájení 13:05 – dechová kapela Palkovjanka 14:45 – zpěvák Jakub Děkan 16:45 – hudební skupina Maxim Turbulenc 19:00 – hudební skupina Slza 20:30 – zpěvačka Hana Zagorová 21:45 - ohňostroj 22:00 - večerní zábava se skupinou Sagar a Freddie Mercury show Programem provede moderátor rádia Kiss Michal Kvalčík (dříve Ruda z Ostravy) • doprovodný program pro děti po celé odpoledne • zábavné a pouťové atrakce • malování na obličej, pískohraní a spousta další zábavy Bohaté občerstvení zajištěno! Vstupné • pro příchozí do 14 hodin 100 Kč • pro příchozí od 14 hodin 200 Kč • pro příchozí od 21:30 hodin 100 Kč • děti do 15 let, ZTP a ZTP/P vstup zdarma Změna programu vyhrazena, časy vystoupení jsou orientační. Na akci bude pořizováno reportážní foto a video pro potřeby zveřejnění v obecním zpravodaji, webu apod.

> Otevírací doba

24. 8. v 13:00 až 25. 8. v 3:00

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Palkovice
Ulice: Volnočasový areál za tělocvičnou č. p. 20

> Komentáře