Lesy hrou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Lesy hrou

> Termín

19.6.2019 - 8.9.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Význam lesů pro život na planetě je naprosto zásadní. Produkují kyslík, zadržují vodu, zabraňují zvětrávání půdy, dávají nám dřevo, poskytují útočiště živočichům a v neposlední řadě nás nabíjí energií a dobrou náladou. O to, aby lesy prosperovaly, se každým dnem pečlivě starají lesníci. Právě s nimi jsme připravili výstavu, která zábavnou formou představí lesní společenství v celé jeho šíři. Malí i velcí návštěvníci se např. dozví, v čem jsou stromy podobné lidem, co obnáší práce lesníka a vůbec jaký je smysl trvale udržitelného lesního hospodaření, kteří škůdci nejvíce ničí naše lesy nebo jak je důležité tento složitý a nenahraditelný ekosystém chránit. Pro děti je zde připravené množství her a činností rozvíjejících nejen jejich kreativitu, ale zejména vztah k přírodě. Výstava vycházející z lesní pedagogiky a zásad environmentální výchovy vznikla ve spolupráci s Lesy ČR, s. p. Autor výstavy: Mgr. Matěj Matela Výtvarnice výstavy: BcA. Ivana Kužílková Vstupné 60/30 Kč Vernissage of this short time exhibition will take place at 18 o´clock, 18th of June in a main exposition hall of Water tower. On the vernissage will perform Eoghan O’Reilly and Ondřej Volčík. Free entry. Importance of forestes on our planet is fundamental. They for example produced oxygen, wood for industry, make a soil solid, but also gave the animals place to live. For mankind they represent a spot, where we can relax. The forestes well being is responsibility of foresters. In cooperation with them we created exibition which want o be entertaining, as well as educational. Every visitor could learn what´s need to be done on daily bases for forestes to prosper. For childern we also prepared many games and other activities, which can cultivate their creativity on one side and strengthen their relationships with nature on the other. This exibition is based on forest pedagogy and principles of enviromental education. Museum cooperate with Lesy ČR, s. e. Creator of exhibition: Mgr. Matěj Matela Designer: BcA. Ivana Kužílková Entrance fee: 60/30 Kč

> Otevírací doba

9:00

> Kontakt

Kraj: Olomoucký kraj
Město: Jeseník
Ulice: Zámecké náměstí 1

> Komentáře