Hradozámecká noc 2019 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hradozámecká noc 2019

> Termín

31.8.2019 - 1.9.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Hradozámecká noc v roce 2019 proběhne v noci ze soboty 31. srpna na neděli 1. září a jejím hlavním sídlem bude hrad Grabštejn. Celodenní program, který vyvrcholí právě na Grabštejně, nabídne hrad a zámek Frýdlant a zámek Lemberk. Bohatý program ale nabídnou i další památky. Hradozámecká noc představuje památky v netradiční době a s netradičním programem jako místa neustále živá, na něž má smysl se vracet. Do Hradozámecké noci každoročně zapojují desítky památek – hrady, zámky, kláštery, kostely, ale také vily nebo paláce. Každý rok se na některé z památek ve správě NPÚ odehrává hlavní program – v roce 2018 byl hlavním hostitelem zámek Kynžvart. Přehled zapojených hradů a zámků Praha: Chvalský zámek, zámek Slovanka, Valdštejnský palác a Valdštejnská zahrada, Zahrady pod Pražským hradem Středočeský kraj: hrady Český Šternberk, Karlštejn, Křivoklát, Točník, Krakovec zámky Březnice, Dobříš, Hořovice, Konopiště, Loučeň, Mnichovo Hradiště, Mníšek pod Brdy, Nelahozeves, Zruč nad Sázavou, Žleby, Kačina, Mělník klášter Sázava, tvrz Vyšehořovice Jihočeský kraj: zámky Červená Lhota, Dačice, Hluboká nad Vltavou, Kratochvíle a hrady Landštejn, Nové Hrady, hrad Rožmberk i klášter Zlatá Koruna, zámek Třeboň Plzeňský kraj: zámek Červené Poříčí, hrad a zámek Horšovský Týn, klášter Kladruby, zámek Kozel, zámek Manětín, hrad Rabí, hrad Švihov, hrad Velhartice Karlovarský kraj: zámek Bečov nad Teplou, Kynžvart, Valeč Ústecký kraj: zámky Benešov nad Ploučnicí, Duchcov, Jezeří, Krásný Dvůr, Libochovice, Ploskovice, Stekník a Velké Březno hrad Házmburk, kostel Nanebevzetí Panny Marie v Mostě Liberecký kraj: zámky Frýdlant, Hrubý Rohozec, Zákupy, Sychrov hrady Grabštejn, Trosky, Valdštejn, Bezděz Královéhradecký kraj: zámky Hrádek u Nechanic, Humprecht, Karlova Koruna, Ratibořice, Nový zámek Kostelec nad Orlicí hrady Potštejn Hospital Kuks Pardubický kraj: zámky Litomyšl, Nový zámek u Lanškrouna hrad Kunětická hora národní hřebčín Kladruby nad Labem Kraj Vysočina: zámky Náměšť nad Oslavou, Telč hrady: Orlík nad Humpolcem, Roštejn kostel sv. Víta v Zahrádce Jihomoravský kraj: zámky Bučovice, Lysice, Rájec nad Svitavou, Vranov nad Dyjí hrad Bítov Jurkovičova vila, Vila Löw-Beer, vila Stiassni, vila Tugendhat Olomoucký kraj: hrady Bouzov, Šternberk (moravský) zámky Náměšť na Hané, Velké Losiny, Čechy pod Kosířem Moravskoslezský kraj: zámky Fryštát v Karviné, Bruntál a Kunín Zlínský kraj hrad Buchlov zámek Buchlovice, zámek a zahrady v Kroměříži

> Otevírací doba

Dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Celá ČR
Ulice: více míst viz. program akce

> Komentáře