Citické kilometry 2019 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Citické kilometry 2019

> Termín

8.9.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Živé Sokolovsko z.s. a obec Citice Vás srdečně zvou na 4. ročník závodu pro pěší, běžce, canicrossaře a dogtrekaře. Místo konaní: fotbalové hřiště Citice Startovné : 100,- při platbě předem na účet, 200,- na místě Registrace : od 9:00 hod. Starty : od 10:15hod. startovné zasílejte na účet 2701049084/2010 do poznámky: Citice + jméno a příjmení (po odeslání registrace a uhrazení startovného vám dorazí potvrzující email) Kategorie: - děti do 6 let - děti nad 6 let - běh muži x běh ženy (cca 9 km) - canicross muži x canicross ženy (cca 6 km) - dogtrek x pěší (bez rozdílu pohlaví) - cca 6 km Jelikož obec Citice, chce podpořit "své" sportovce :-) vyhlašujeme také speciální cenu "Citičák 2019" :-) - oceníme tak první tři závodníky hlavního běžeckého závodu, kteří jsou z Citic, do poznámky tak prosím "Citičáky" aby napsali poznámku "Jsem Citičák " :-D UPOZORNĚNÍ : pro otevření kategorie je povinný počet účastníků min. 5, v případě menšího počtů bude kategorie sloučená - "bez rozdílu pohlaví - tzv. MIX" popř. přidělena k nejbližší kategorii. Trasa: Cyklostezka - asfalt, okolí jezera Medard - výsypka, veřejná komunikace - asfalt. Trasa běžeckého závodu vede převážně po asfaltu, canicross po zpevněných výsypkových cestách, pěší po okolí obce (trasa závodu bude zveřejněna po vydání veškerých povolení příslušných úřadů :-)) Ve startovném: WC, měření času (né časomíra), drobné občerstvení (voda, kola, čaj, ovoce) , button na památku, perníková medaile pro každého, diplom ke stažení po akci na FB. Pro vítěze - medaile, diplom, ceny dle možností sponzorů. Každý závodník běží na vlastní odpovědnost, dle svých zdravotních, fyzických a psychických možností. GDPR: závodník souhlasí se zveřejněním svých osobních údajů pořadatelem, s pořizováním fotografií, audio a video záznamů a jejich využití a zveřejnění dle uvážení pořadatele. Uhrazením startovného potvrzuje souhlas. Psi na akci budou po celou dobu na vodítku, nebude-li mít majitel psa s pořadateli dohodnuto jinak. Těšíme se na Vás Dotazy na [email protected] nebo 724965650 - Iveta

> Otevírací doba

9:00 - 16:00

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město: Citice

> Komentáře