Dětské divadelní studio pro děti od 6 do 8 let | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dětské divadelní studio pro děti od 6 do 8 let

> Termín

19.9.2019 - 18.6.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9

> Popis

Divadlo na cucky opět pro děti! Chceš chodit pravidelně do divadla? Vyzkoušet si, co obnáší společná tvorba, naučit se rozeznít svůj hlas, rozpohybovat své tělo, objevovat možnosti scénografie a světel. A hlavně poznat divadelní zákulisí? Přihlas se do Dětského divadelního studia. Divadlo na cucky připravilo opět pravidelný kurz, kde se děti seznámí s divadelním prostředím, naučí se chápat zákonitosti dramatické tvorby a budou se potkávat s umělci, kteří v divadle působí. KDY: od 19. září 2019 do 18. června 2020 KOLIK: kurzovné 1.700 Kč/půl roku PRO KOHO: Skupina pro děti od 6 do 8 let čtvrtek 15.00 - 16.00 kapacita omezená O co jde? Dětské kreativní studio chce vzdělávat budoucí generace diváků formou pravidelného kurzu. Děti budou tvořit divadelní představení, učit se o možnostech scénografie, dramaturgie, o hudbě v divadle a pracovat se zvoleným tématem. Chceme, aby se skupina stala přirozenou součástí divadla, aby se děti setkávaly s umělci a tvořily pod jejich vedením. Věříme, že díky profesionálnímu zázemí se nám podaří dětem skrze aktivní účast přiblížit fungování celé kulturní instituce. Kdo s dětmi bude tvořit? Kristýna Doubravová vystudovala Střední pedagogickou školu v Přerově se zaměřením na dramatickou výchovu. Bakalářské studium absolvovala na UP obor pedagogika-sociální práce. Nyní studuje magisterské studium Dramatické výchovy na DAMU v Praze. Z minulosti má velké zkušenosti především v pedagogické práci s dětmi a nyní je součástí týmu Dramatického kurzu SENior v Divadle na cucky. A těšit se můžete i na další lektory a lektorky, působící v Divadle na cucky. Jak se přihlásit? Více informací a přihlášku získáte od lektorky a koordinátorky vzdělávacích programů pro děti MgA. Jany Jurkasové [email protected] / tel. 775 44 89 61 www.divadlonacucky.cz/atelier/detskestudio Přihláška se stane platná zaplacením kurzovného do 13. září 2019. Kapacita je omezená, tak neváhejte!

> Otevírací doba

Vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00.

> Kontakt

Kraj: Olomoucký kraj
Město: Olomouc
Ulice: Dolní náměstí 42
Telefon: 775 44 89 61
E-mail: [email protected]

> Komentáře