Svatojánská noc | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Svatojánská noc

> Termín

22.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Co kdybyste mohli vyslovit jedno tajné přání? Bylo by to přání zdraví, hojnosti nebo lásky? Nebo od každého kousek? Přesně taková přání se vám mohou vyplnit během tajemné noci Svatojánské. Tento tradiční lidový svátek se pojí se slunovratem a odpradávna odemyká čarovnou moc bylin a drahých kamenů a otevírá lidská srdce. „V kouzelné zahradě Flemmichovy vily připravujeme podvečer plný vůně bylinek, které budete moci nejen ochutnat, naplnit si jimi ochranný škapulíř, ale také si z nich namíchat vlastní léčivou směs. Cestu ke štěstí lásce Vám pomůže odhalit kartářka, upletete si svatojánský věnec, vyrobíte šperk,“ zve všechny slečny a dámy Jana Mojžíšová z MIKS Krnov. Celým večerem se budou linout podmanivé tóny kytary a setaru, které Vás provedou cestou z orientální Persie až do slunné Andalusie. Právě vášnivé rytmy a melodie těchto jižních zemí neodolatelně spojuje Shahab Tolouie Trio. Shahab Tolouie je výjimečný íránský kytarista, skladatel a zpěvák, ovládá také různé tradiční perské nástroje – setar, tanbour, delroba, laud, daf, dammam. Věnuje se multikulturní a nadžánrové hudební fúzi a prezentuje osobitý styl, kterému sám říká EthnoFlamenco. V tomto nalezl svůj hudební domov, zhudebněním dávných slavných perských básní. Vedle flamencové kytary je nejdůležitějším nástrojem jeho bohatý, typicky východní, charismatický hlas.

> Otevírací doba

17:00

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Krnov
Ulice: Zahrada Flemmichovy vily

> Komentáře