Festival Afrika naživo | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Festival Afrika naživo

> Termín

22.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

-Africký trh, ochutnávka jídel, pletení copánků -Tvůrčí aktivity pro děti a hlídací koutek, Pohádka pro děti -Hudební workshopy -Taneční workshopy -Přednášky -African Fashion show -Music and dance shows Pohádka pro děti -16:00 - 17:00 hod. - v ceně vstupného - Interaktivní africká pohádka pro děti 4-10 let. Tvůrčí aktivity pro děti a hlídací koutek - 10:00 - 18:00 hod. - dobrovolný příspěvek - Výroba masek, drobných hudebních nástrojů, mini bubnování a mini tancování - vše pro nejmenší účastníky našeho festivalu. Zajištěno bude hlídání pro maminky / tatínky, kteří by si chtěli na chvilku odskočit na tanenčí či bubenické workshopy pro dospělé nebo jiné aktivity festivalu. Vstupné: 250,-Kč/osobu/den 150,-Kč/zlevněné vstupné (studenti středních a vysokých škol) 400,-Kč/rodinné vstupné (2 dospělí + 2 děti 0-15let) - nemusí být rodina Na některé aktivity je nutné uhradit příplatek

> Otevírací doba

10:00 - 0:00

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň - Božkov
Ulice: Hostinec Pod Kopcem

> Komentáře