"Try & Play" 2019 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

"Try & Play" 2019

> Termín

28.6.2019 - 30.6.2019

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

zábavná a poučná letní párty - 12. ročník 2019 odstartuje další ročník víkendové párty "Try & Play" v Kraslicích. Letošní ročník bude patřit opět hlavně dětem a milovníkům pokojné relaxace i pikniků v trávě, v lesním porostu rozsáhlého areálu Městských sadů... V odpoledních hodinách si zájemci mohou své umění vyzkoušet a následně předvést na ozvučeném pódiu (vlastní nástroje s sebou). Ve večerních hodinách si přijdou na své i milovníci tvrdé muziky. Ostatní čas vyplní dětské olympiády, jízdy ve voj.vozech, aktivity R.Rangers...aj. Pátek 28.června 7:00 příprava a stavba pódia + scény celého areálu Městských sadů Každý dobrovolný pomocník je vítán. 17:00 “BUBENÍCI Kraslice” (ZUŠ) 19:30 MEAT MINCER – hard rock; Karlovy Vary 21:00 PROTI PROUDU 30 – worship; Česká Lípa 22:00 volný program v hlavním stanu, projekce… Sobota 29.června 10:00 – 17:00 aktivity 22. hlídky Royal Rangers, paintball, luky na terč, skákací hrad, video-fotodokument z Izraele… Děti si budou moci vyzkoušet hru na bicí, klávesy… 11:00 – 13:00 dětská olympiáda, hry… 13:00 – 15:00 jízda ve vojenském voze 17:00 worship / Kraslice + Ostrov + Klášterec 19:30 BERNARD BLUES BAND – blues rock; Karlovy Vary 21:00 BLUES MYSTERY – blues rock; Trutnov 22:00 volný program v hlavním stanu, projekce… Neděle 30.června 11:00 Bohoslužba s pastorem Davidem Bubikem z “CÍRKVE BEZ HRANIC”, WORSHIP z Kraslic, církevní dobrovolná sbírka na náklady akce Vítány jsou všechny věkové kategorie ! Vstup na akci ZDARMA !! Těšíme se na Vás !

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město: Kraslice
Ulice: Městské sady v Kraslicích

> Komentáře