Letní šapitó na hlučínském jezeře | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Letní šapitó na hlučínském jezeře

> Termín

11.6.2019 - 16.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

9-14

> Popis

Druhý ročník divadelního festivalu Letní Šapitó nabídne divákům nabitý divadelní program nově doplněný o kultovní one man show Caveman a inscenaci o jeskynní ženě Cavewoman. Pořadatelé také nahradili dvě představení zrušené vystupujícími. V programu se tak objeví komedie Na ostro a Kdy to bylo naposled. Festival se uskuteční od 11. do 16. června 2019 na Hlučínské štěrkovně. V rámci Letního šapitó na hlučínském jezeře se letos můžete těšit na tyto tři představení: Co takhle ke zpovědi Vláda Jejího Veličenstva je rozhodnuta naplnit volební slib a chystá se rázně zatočit se zábavným průmyslem a hazardem. Jenže má to jednu vadu – na šéfa vládního kabinetu George Venablese se valí skandál. Ze skříní na Downing Street 10 nevypadávají jen političtí kostlivci, ale i polonahé slečny. Sousto pro novináře, munice pro opozici, příležitost pro stranické odpůrce a k tomu všemu zvědavá manželka. Situace jako stvořená pro komediální žánr s pověstným anglickým humorem.. Talkshow Jana a Davida Krausových Současná moderátorská špička JAN KRAUS se tentokrát představí v roli zpovídaného a bude čelit otázkám nejen moderátora Václava D. Kosíka, ale také diváků přímo v sále. Nenechte si ujít jedinečnou možnost vidět osobně Jana Krause na druhém břehu v roli hosta spolu se svým synem Davidem, který jistě prozradí pár pikantností z rodiny Krausů a zazpívá písničky ze svého repertoáru. Zábavný pořad plný improvizace, historek hostů, písniček a odpovědí na zapeklité otázky. Arthur & Clair Arthur si užije fajnovou večeři pro jednoho v luxusním hotelu v Amsterodamu, ještě jednou prolétne dopis na rozloučenou dětem a bývalé manželce. Arthur je učitel tělocviku, zapřísáhlý nekuřák a má rakovinu plic v pokročilém stadiu. A shodou okolností se seznámí se s mladou Claire, která se právě chystala ukončit život proříznutím hrdla. A v obou se tak probouzí chuť k životu.

> Otevírací doba

Dle programu.

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Hlučín
Ulice: Celní

> Komentáře