Holešovská Regata 2019 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Holešovská Regata 2019

> Termín

21.6.2019 - 22.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Letos proběhne již 9. ročník oblíbeného rodinného festivalu Holešovská Regata, tradičně v zahradách Zámku Holešov. V pátek pojedeme v slovenskom rytme: Regatu odstartuje v pátek odpoledne populární Vašo Patejdl se svojí kapelou a směsicí hitů „od Elánu po Fontánu“, naváže kapela Desmod a o finále se postará legendární Tublatanka. Sobota bude tradičně nabitá nespočtem kapel rozdílných žánrů. Těšit se můžete na kapely Jelen, Wohnout, Ukulele Troublemakers, Lucii Redlovou nebo mladé sesterské duo Genius Locci. Zazní také „Kryštof songy“ v podání Richarda Krajča a Nikose Grigoriadise. Odbočku do swingového žánru obstará showman, herec a zpěvák Ondřej Havelka a jeho Melody Makers. Sobotní finále pak bude patřit kapele Tata Bojs, která s ohledem na své kulaté výročí připravuje pro svůj koncert na Regatě speciální hodinový set s ohňostrojovým finále. Kromě kvalitní hudby čeká návštěvníky i tradičně bohatý doprovodný program v podobě soutěžní přehlídky netradičních plavidel či soutěže v přejezdu vodní lávky. K Holešovské Regatě patří i projížďky na dračích lodích a další atrakce, které jsou pro diváky v areálu vždy zcela zdarma. Na zámecké louce budou probíhat také workshopy ve slackline pod dohledem mistrů světa v této atraktivní disciplíně, jejichž umění si diváci budou moci vychutnat i při několika exhibičních vystoupeních mezi hudebním programem. Na zámeckém nádvoří vznikne vedle menšího pódia, na kterém vystoupí místní kapely, také dětská zóna se spoustou atrakcí, například loutkovým divadlem, které bude malou ukázkou z probíhající výstavy Loutky a loutková divadla v prostorách Zámku Holešov. V rámci výstavy mohou návštěvníci zhlédnout tisíc originálních exponátů a dvacet historických loutkových divadel.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Holešov
Ulice: Zámek Holešov, Náměstí F. X. Richtra 190, 769 01 Holešov

> Komentáře