Festival Rozsvícená Trojice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Festival Rozsvícená Trojice

> Fotogalerie

> Termín

15.6.2019 - 16.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Letošním leitmotivem akce jsou folklorní inspirace. Program sobota 15.6. 14:00 Zahájení programu na Trojici a představení řečníků Radovan Voříšek, Následuje komponovaný program ZŠ Rosice, pohybová sekce SVČ Rubiko a spolek pro Hody Rosice 15:30 Solitutticeli - violoncellové kvarteto 16:10 Rosická Chasa - povídání v kapličce 16:30 Břeťa a Čeněk přes čáru - pohybová klauniáda 17:10 Radovan Voříšek - Podané ruce o.p.s. 18:00 Solitutticeli - violoncellové kvarteto 18:45 Knock-knock - divadelní večerníček 19:30 Slosování dárcovských vstupenek 20:00 Tomáš Kočko a Orchestr 21:45 Knock-knock ohňová show doprovodný pogram: 15:00-18:00 výtvarné, žonglovací a jiné dílny Kašpárkov, Knock-Knock , výstava v kapli neděle 16. 6. 6:00 Jitřní mše svatá v kapličce 8:00 Ranní mše svatá v kapličce 10:00 Hlavní mše svatá na prostranství před kaplí, kazatel kadeřník Střihoruký Edward jáhen Jan Špilar. během mše a po jejím skončení bude hrát dechová hudba Doubravěnka 14:30 Slavnostní Požehnání v kapli Pořádá KIC Rosice a Farnost sv. Martina

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Rosice
Ulice: Návrší a kaple Nejsvětější Trojice

> Komentáře