T-Mobile Olympijský běh - dětské závody | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

T-Mobile Olympijský běh - dětské závody

> Termín

19.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Různí běžci, různá místa, jedna myšlenka. To je heslo, s kterým je propojen T-Mobile Olympijský běh už několik let. Je jedno, jestli jsi závodník, nebo běháš jen občas, jestli jsi malý, nebo velký, jestli běháš radši ve městě, v přírodě, na louce nebo na dráze. Na T-Mobile Olympijském běhu jde především o to se hýbat a hlavně pro radost. Na T-Mobile Olympijském běhu oslavujeme radost z pohybu a sport jako takový. Akcí si totiž připomínáme mezinárodní Olympijský den, tedy založení Mezinárodního olympijského výboru. T-Mobile Olympijský běh je vůbec největší běžeckou událostí u nás. V jeden den, přesně v jeden čas vybíhá 75 tisíc běžců po celé České republice– ať už jako součást hlavních závodů, ve školních bězích nebo v rámci individuální výzvy v běžecké aplikaci. KAPACITA ZÁVODU neomezená PROGRAM 13:00 - 15:00 Příprava areálu 15:00 - 15:45 Výdej startovních balíčků pro děti 15:00 - 17:30 Výdej startovních čísel na hlavní závody 16:00 Start dětských závodů po vlnách (1 km - ročníky 2004-2009; 500 m - ročníky 2010 a mladší) 17:15 Doprovodný program - 1. část 18:00 Start hlavního závodu prostřednictvím živého vysílání Radiožurnálu 19:00 Doprovodný program - 2. část 19:30 Vyhlášení výsledků Dětské závody jsou zdarma pro děti do 15 let (včetně ročníku 2004). Prvních 100 přihlášených dětí dostane zdarma také funkční tričko ALPINE PRO, pro ostatní přihlášené je možné ho zakoupit v rámci registrace za 150 Kč. Na dospělé trase mohou s písemným souhlasem rodičů startovat děti mladší 15ti let.

> Otevírací doba

Start hlavního závodu: 18:00
Dětské závody start v 16:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Koupaliště "BIOTOP" (K Lávce 13, Brno - jih)

> Komentáře