OPERACE BARBAROSSA - TENTOKRÁT NA MORAVĚ | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

OPERACE BARBAROSSA - TENTOKRÁT NA MORAVĚ

> Termín

15.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

První okamžiky války se chystají letos 15. června připomenout členové KVH Markland Moravia se sídlem ve Skalici nad Svitavou (asi 30 km od Brna, směr Boskovice). Areál Marklandu se pro pořádání akcí s vojensko-historickou tématikou přímo nabízí, takže není divu, že jej členové klubů využívají již několik let – v letním i zimním období. I v sobotu 15. 6. 2019 u příležitosti akce nazvané Operace Barbarossa se zde sejde množství milovníků vojenské historie, kteří zde po celý den hodlají seznámit návštěvníky s výstrojí, výzbroji i způsobem boje v období druhé světové války. Brány Marklandu budou pro návštěvníky otevřeny v době od 11 do 18 hodin, během které si budou moci prohlédnout dobové zbraně a bojovou techniku, stejně jako být svědky dvou bojových ukázek, jejichž scénář již několik měsíců pečlivě připravuje komandýr Drahoš Dokládal se svým štábem. A jak jsem se doslechl, bude zde na diváky čekat překvapení, věrně navozující atmosféru toho tragického období dějin. Samozřejmě, že pro zpestření programu je také připravena burza militárií, občerstvení atd., takže nezbývá, než si přát dobré počasí.

> Otevírací doba

11:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Skalice nad Svitavou
Ulice: areál Markland, Skalice nad Svitavou 125

> Komentáře