Letní tábor: Tátové a děti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Letní tábor: Tátové a děti

Foto: Pexels - fotobanka

> Termín

1.7.2019-7.7.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Užijte si již tradiční a v ČR zcela výjimečný tábor určený tatínkům a jejich dětem (můžete vzít i dědečky nebo strýčky). Čeká nás spousta zábavy, sportu i adrenalinu jako návštěva lanového centra, kinball, indiacca, slack line, střelba ze vzduchovek a mnoho dalšího. Maminky se navíc nemusejí ničeho obávat, neboť je zde nejen zajištěný program, ubytování, strava 5x denně a pitný režim, ale také dozor pedagogů a zdravotníka. Chybět nebudou výlety, na které jezdíme vlastními auty nebo služebním 9 místným autem Labyrintu (popř. i služebním osobním dle potřeby). Nezapomeňte si vzít s sebou dětské sedačky a podsedáky! Výlety jsou dobrovolné, v případě neúčasti je zajištěn program na TZ Libušín. 1) Památník Lidice - vstup do původní obce zdarma (krásná procházka + park). V Lidicích také natáhneme Slack line a Gibon a tento zajímavý sport si vyzkoušíme. 2) Lanové centrum Sambar - nízké i vysoké překážkové dráhy pro dospělé i děti od 3 let. 3) Via Ferrata Slánská hora - vstup i zapůjčení vybavení zdarma 4) Venkovní koupaliště Kladno (dle počasí).

> Otevírací doba

Dle webu

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Kladno
Ulice: Arbesova 1187
Telefon: 601 369 386
E-mail: [email protected]

> Komentáře