Vycházka Po lesích i bezlesích divokým údolím Teplé | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vycházka Po lesích i bezlesích divokým údolím Teplé

> Termín

15.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Vycházka je do území divoké soutěsky řeky Teplé. Nahlédneme do nepřístupného území údolí meandrující řeky, kde se snoubí lidské výtvory s výtvory přírodními. Představíme si zachovalé lesy i ty kulturní ohrožené kůrovcem a povíme si o lesnickém hospodaření v minulosti a dnes. Ukážeme si zajímavé vzácné druhy rostlin a s trochou štěstí potkáme i zdejší vzácné živočichy žijící v místní přírodní rezervaci a evropsky významné lokalitě. Projdeme koutem krajiny, který může překvapit! Exkurzí do přírody s vámi oslavíme vznik CHKO Slavkovský les v roce 1974. Den: sobota 15. června 2019 Čas: 9:35 Místo: Sraz v 9:35 na vlakové zastávce Louka u Mariánských Lázní. Doprava tam: vlak Mariánské Lázně (8:30) – Louka u Mariánských Lázní (9:05), vlak Karlovy Vary (8:59) – Louka u Mariánských Lázní (9:35). Doprava zpět: vlak Bečov nad Teplou (15:32 nebo 17:37) – Mariánské Lázně (16:16 nebo 18:21), vlak Bečov nad Teplou (15:18 nebo 17:23) – Karlovy Vary (15:48 nebo 17:53). Trasa: vlaková zastávka Louka – PR Údolí Teplé – část panoramatické stezky – vlakové nádraží Bečov nad Teplou (změna trasy vyhrazena; délka cca 8 km; středně náročné – místy procházení terénem a stoupání do svahu). Průvodce: Mgr. Jana Rolková a Ing. Tomáš Fiala (oba AOPK ČR, RP Správa CHKO Slavkovský les) Kontakt: J. Rolková, tel.: 354 401 968 Poznámka: Nutné oblečení a obuv do terénu, dále svačinu a dostatek tekutin na celý den.

> Otevírací doba

9:35

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město: Louka u Mariánských Lázní
Ulice: Sraz na vlakové zastávce Louka u Mariánských Lázní.

> Komentáře