Výlety za pohádkou do Kliky | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Výlety za pohádkou do Kliky

Foto: .

> Termín

11.5.2019
1.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Máte rádi výlety a pohádky? Pokud ano, tak neváhejte a vezměte svoje děti, babičky i dědečky, strýčky a tetičky a jiné známé na pohádku do Kliky v Kateřinkách. Na výletové trase, kterou jsme pro vás připravili, vás budou čekat různé kontroly s razítky a jednoduchými úkoly pro zpestření vaší cesty, podobně jako při orientačním běhu. Na konci tohoto malého a milého výletu máte možnost shlédnout nejen pohádkové představení Divadla na kliku, ale také zažít drobný doprovodný pohádkově-divadelní program. Cena za představení činí 50 korun, děti do 3 let, studenti a důchodci zdarma. Každý kdo dorazí se všemi razítky, které po cestě mohl najít, má pohádku za půlku! :) A jak se k nám tedy dostat? Připravili jsme si pro vás 2 výletové trasy, každá z nich je vyznačená v mapě. Buď se k nám vydáte od České Chalupy, nebo z Lidových sadů. Pro případné líné Honzy je možné k nám dojet autobusem, a pro ty, co mají trpasličí nožky či princeznovské róby, ve kterých by se špatně šlo, je možnost přijet vlastním kočárem. Spřežení je možné parkovat ve vedlejším dvoře. Kartičku na razítka a mapu cesty si můžete buď to stáhnout a vytisknout z našich webových stránek, nebo vyzvednout na jakékoli klikové akci, na které se zastavíte. Tak huráááá na cestu! Těšíme se na všechny, kteří dorazí a nezabloudí! A pro ty, co by si doma zapomněli buchty v ranečku, bude přichystané i drobné pohádkové občerstvení!

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Liberec - Kateřinky
Ulice: Horská 165

> Komentáře