Běh pro Paměť národa - Plzeň | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Běh pro Paměť národa - Plzeň

> Termín

18.5.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Běžíme pro Paměť národa, abychom nezapomněli na osudy politických vězňů, válečných veteránů, obětí holokaustu, disidentů, všech bojovníků za svobodu. Výtěžek Běhu umožní natočit a uchovat další stovky jejich příběhů. Běh pro Paměť národa se uskuteční celkem v deseti městech – 11. května v Ostravě, Olomouci, Českých Budějovicích, Ústí nad Labem a 18. května v Brně, Hradci Králové, Plzni, Praze, Třebíči a Uherském Hradišti. Vydat se můžete na profesionálně měřené trasy na 10 a 5 kilometrů. S dětmi či pro radost můžete běžet nebo jít trasu na 1 km. Týmoví hráči mohou spojit síly ve štafetě. Běh je spíše symbolický, ale dar, který věnujete jako startovné, je opravdovou pomocí. Přispějete na rozšíření sbírky Paměť národa, která zachycuje životní příběhy pamětníků 20. století pro další generace. Vstup na akci a doprovodný program je zdarma. Běžci na 10 a 5 kilometrů zaplatí za startovné od 300 korun výš, studenti pak 200 korun. Startovné na běh na 1 kilometr vyjde na 100 korun. Zaplacením startovného přispějete na natáčení příběhů pro Paměť národa. 1)5 km kapacita 100 běžců start v 9:30 prezence na místě 8:00–9:00 startovné on-line od 300 Kč registrace na místě 500 Kč 2)10 km kapacita 100 běžců start v 9:30 prezence na místě 8:00–9:00 startovné on-line od 300 Kč registrace na místě 500 Kč 3)1 km chůzí i během (kapacita neomezená) start v 11:30 registrace na místě 8:00–11:15 startovní číslo od 100 kč registrace pouze na místě 4)5 × 1 km štafetový běh (kapacita 30 týmů) start v 11:00 prezence na místě 8:00–10:30 startovné on-line 1 500 Kč / tým registrace na místě 2 000 Kč / tým Zázemí běhu na Ranči Šídlovák. Start a cíl na Ranči Šídlovák, trasa v lesích kolem Boleveckých rybníků. povrch: lesní cesty, asfalt, beton převlékárna, úschovna oblečení a batohů hygienické zázemí, voda na opláchnutí občerstvení pro doplnění energie doprovodný program Doprovodné akce: - Paměť národa - ukázky z naší práce, prodej triček, publikací - Aikido Dojo Plzeň- ukázky aikido s možností vyzkoušet si ho

> Otevírací doba

- dle programu
- 11:30 start chůzí i během 1 km

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň
Ulice: Šídlovský rybník

> Komentáře