Májové putování okolím Modrých hor | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Májové putování okolím Modrých hor

> Termín

18.5.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Na kole nebo pěšky budete moci putovat zvlněnou vinařskou krajinou s dalekými výhledy, zažít atmosféru jara mezi vinicemi a ochutnat vína přímo z rukou vinařů v tradičních vinných sklípcích. Připraveny jsou 2 trasy pro cyklisty a jedna pro pěší. Putování zakončíme opět v Bořeticích na letišti, kde vás kromě ochutnávky vín a místních specialit čeká také folklórní program. A samozřejmě oblíbené závěrečné losování o dojezdové ceny. Akce je otevřena široké veřejnosti, zdatným sportovcům i rodinám s dětmi. Účast si není nutné rezervovat předem. Stačí dorazit v sobotu 18. 5. 2019 na registraci do Bořetic k areálu letiště (zaregistrovat se je možné v době mezi 9. a 11. hodinou) a vyrazit na trasu. Připraveny jsou pro vás dvě trasy pro cyklisty a jedna pro pěší. Na jednotlivých trasách budou domluveny zastávky ve vinných sklepech a na zajímavých místech, kde můžete ochutnat místní produkty. Co kdo na zastávce vypije a sní, to si zaplatí, degustační vzorečky vín u vinařů stojí okolo 10 - 15 Kč. Každá zastávka bude otevřena po dobu cca 3 hodin, takže si můžete rychlost absolvování trasy přizpůsobit svému tempu. Ať už jste z daleka či z blízka, nemusíte se bát, že se ztratíte, protože trasy budou dobře vyznačené mobilním značením. dlouhá cyklotrasa (40 km) krátká cyklotrasa (26 km) pěší trasa (14 km) V cíli výletu v areálu letiště v Bořeticích bude připraven doprovodný folklorní program v režii vinařů VOC Modré Hory. Chystá se ochutnávka vín originální certifikace modrohorských vinařů, v rámci startovního balíčku dostanete jeden degustační žeton zdarma. Celé odpoledne budou hrát Cimbálová muzika Lašár z Velkých Pavlovic a Folklorní soubor Hanýsek ze Šakvic: VOC-Modre-hory.JPG 15:00 - 15:30 CM Lašár 15:30 - 16:00 DFS Hanýsek 16:00 - 16:30 CM Lašár 16:30 - 17:00 DFS Hanýsek 17:00 - 17:30 Nadace Partnerství, vyhlášení výsledků 17:30 - 19:00 CM Lašár

> Otevírací doba

možnost registrace od 9 do 11 hod.

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Bořetice
Ulice: areál letiště

> Komentáře