Galaxie Zlín slaví 10. výročí! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Galaxie Zlín slaví 10. výročí!

Foto: Galaxie

> Termín

19.10.2019

> Hodnocení

5  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Rodinný zábavní park Galaxie Zlín slaví 10. výročí otevření a milion návštěvníků! Galaxie ve Zlíně slaví své 10. narozeniny! Ihned po otevření si GALAXIE získala přízeň dětí, dospělých a celých kolektivů. Její návštěvnost rok od roku stoupá a nyní už se může pyšnit celkovým počtem návštěvníků přes 1 milion. Z nabízených programů Galaxie jsou velmi oblíbené Noci v Galaxii pro děti, příměstské tábory, tvořivé dílny a narozeninové oslavy. Mezi dospělými mají své jisté Galaxie pro dospělé, firemní nebo rodinné večírky a návštěvy soukromého wellness. Během let si získal oblibu i hotel Galaxie, jehož služby pravidelně využívají nejčastěji rodiny s dětmi, různé sportovní kluby, ale i pořadatelé Filmfestu, festivalu Jeden svět nebo Zlínského jara. Galaxie není jen místem řádění a setkávání dětí a celých rodin, bez problému pojme celé školy nebo příměstské tábory. Pořádá akce pro klienty různých organizací, jako je Handicap, Educo, Dětské domovy, pěstounské rodiny nebo děti zrakově postižené. Pravidelně podporuje několik smysluplných projektů u nás i ve světě, jako je stavba školy v Indii, Adopce na dálku, sportovní aktivity dětí nebo nadané studenty a další. Za tímto účelem vznikla Nadace, která si pečlivě vybírá, kam své prostředky vloží. U příležitosti 10. výročí si Galaxie připravila pro své návštěvníky několik překvapení. Na 19.10. 2019 se chystá narozeninová párty, kterou bude moderovat známý kejklíř PUPA. Ten bude také kouzlit, žonglovat a bavit děti v rytmu tance. V rámci doprovodného programu si budou návštěvníci moci vyzkoušet virtuální realitu, soutěže, malování na obličej, připravujeme krásné ceny pro děti v tombole. Program poběží od 14 do 18 hod. K narozeninám patří také dárky, každý dětský návštěvník získává při zakoupení naší celodenní vstupenky dárkový poukaz na příští návštěvu Galaxie zdarma. Dalším dárkem je vstupenka 1+1 na dětské představení do Městského divadla ve Zlíně. Tato akce platí také opačně, každý dětský návštěvník divadla, získá dárkový poukaz na vstup do Galaxie. Pro majitele galaktické permanentky má připraven bonus další partner - ZOO Lešná. Všechny dárky najdou zákazníci podrobně popsány na webových stránkách.

> Otevírací doba

14:00

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Zlín
Ulice: Vršava 679
Telefon: +420 777 804 488
E-mail: [email protected]

> Komentáře