Skaláček v hotelu Transylvánie | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Skaláček v hotelu Transylvánie

> Termín

22.7.2019 - 26.7.2019
26.8.2019 - 30.8.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

VŠESTRANNÝ TÁBOR Chcete zažít premiéru v luxusním Hotelu Transylvánie? Rádi Vás mezi sebou přijmeme, ale nezapomeňte, že nesmíte mít s lidskými bytostmi nic společného! I když se Skaláček snažil promluvit s majitelem hotelu Dráculou, tak ten zůstal neústupný a každý nový host musí projít náročným kurzem, kde se naučí dokonalému strašení. Jakou hrůzostrašnou postavou se nakonec staneš Ty? Každý den, nevšední zážitek. Pro děti je připravený bohatý program sportovních či kreativních aktivit v okolní přírodě. První den si s sebou vezměte bílé tričko, trošku si jej vyzdobíme podle družstev. 1 den je vyhrazen na výlet. TANEČNÍ TÁBOR Chcete zažít premiéru v luxusním Hotelu Transylvánie? Rádi Vás mezi sebou přijmeme, ale nezapomeňte, že nesmíte mít s lidskými bytostmi nic společného! I když se Skaláček snažil promluvit s majitelem hotelu Dráculou, tak ten zůstal neústupný a každý nový host musí projít náročným kurzem, kde se naučí dokonalému strašení. Jakou hrůzostrašnou postavou se nakonec staneš Ty? Dokonalý týden v rytmu hudby a tance. Dopolední lekce vedou zkušení a pohodoví lektoři z taneční školy MG Dance, kde si děti vyzkouší několik stylů tance. Odpoledne spojíme síly a půjdeme se provětrat do přírody a prožijeme jednu z několika připravených celotáborových her. 1 den je vyhrazen na výlet. VŠESTRANNÝ TÁBOR PRO PŘEDŠKOLNÍ DĚTI Tábor je vhodný pro předškolní děti od 4 do 6 let. Hravý prázdninový týden pro naše nejmenší. Programem, který je přizpůsobený věku a potřebám předškolních dětí, provází maskot Skaláček. Na děti čeká spousta zábavy, soutěží, her, ale také poznávání přírody v okolních lesích a zvířátek v naší minizoo. Samozřejmostí je pravidelná strava připravovaná našimi kuchaři doplněná o celodenní pitný režim. Určitě nezapomeneme ani na dostatek odpočinku, který je pro tento věk stejně důležitý jako samotný pohyb.

> Otevírací doba

Časový harmonogram je uveden na webových stránkách areálu.


> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Ostrava
Ulice: Vřesinská
Telefon: +420 599 520 840
E-mail: [email protected]

> Komentáře