Zbavte se bolestí na workshopu Fit Pain Free v Praze | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Zbavte se bolestí na workshopu Fit Pain Free v Praze

Foto: Zuzana Rybářová

> Termín

18.05.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Zbavte se bolestí na workshopu Fit Pain Free v Praze Fit Pain Free je zcela nová metoda cvičení, která pomůže vašemu tělu zbavit se bolestí. Její podstatou je izolované cvičení, kdy pracuje pouze jeden sval, který se posílí, aby fungoval správně, nezatěžoval ostatní svaly, a celé tělo tak bylo v perfektní rovnováze. Vše o této metodě se dozvíte v neděli 18. května v Praze, kde se bude především cvičit, a vše si tak hned vyzkoušíte v praxi. Workshop je určený pro lektory, instruktory, trenéry, fyzioterapeuty, ale také pro laickou veřejnost. Zkrátka pro všechny, kdo chtějí mít krásné zdravé tělo bez bolestí. Snadné a efektivní, tak definují organizátoři akce cvičení Fit Pain Free. A v Praze s ním 18. května chtějí seznámit laickou i odbornou veřejnost. „Nabízíme jiný pohled na fungování lidského těla. Díváme se na tělo jako na celek a vnímáme ho v souvislostech. Hledáme a odstraňujeme příčiny bolestí, ať už zad, ramen, kyčlí nebo kotníků…, a nastavujeme nové správné pohybové stereotypy. Na workshopu účastníkům prakticky předvedeme, jak se mohou rychle a snadno zbavit bolestí, ale také se naučí preventivnímu cvičení proti bolesti a získají znalosti, jak vytvořit kvalitní svalový základ, a jak ho dále posílit,“ říká lektorka Fit Pain Free Hana Toufarová, která workshop pořádá s tím, že cvičení lze využít pro osobní domácí účely i pro odbornou praxi. Fitness profesionálové (klidně i ti budoucí) si tu vyzkouší cviky, které jsou vynikající pro skupinové lekce i individuální konzultace. Sportovci ve Fit Pain Free zase objeví skvělou kompenzační techniku, která působí i jako prevence zranění a přetížení lidského těla a jako výborný core training. Praktický workshop plný cvičení vám dá zkrátka základ správných pohybových stereotypů, bez nichž naše tělo nemůže správně fungovat, a proto je velice vhodné i pro cvičení s dětmi! Termín: 18. 5. 2019, 9:30 - 12:30 Místo: Jeremi Sport, Praha, Jeremiášova 2581/2, Praha 13 – Stodůlky

> Otevírací doba

09:30-12:30

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 5
Ulice: Jeremiášova 2581/2
Telefon: +420 602 934 997
E-mail: [email protected]

> Komentáře