Dny otevřených zahrad 2019 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dny otevřených zahrad 2019

> Termín

25.5.2019 - 26.5.2019

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Tradiční otevření soukromých zahrad hraběnky Thamary Kinsky. Připraven je bohatý doprovodný program pro celou rodinu s tématem HVĚZDA. PROGRAM (So 10:00-18:00, Ne 10:00-16:00) ZELENÁ HORA, HVĚZDA VYSOČINY – program k 25. výročí zápisu na seznam UNESCO pozorování Zelené hory dalekohledy z prostoru pod zámečkem na břehu rybníku Konvent povídání o Zelené hoře pod zámečkem výstava „Sloh se nepíše, na sloh se kouká“ zapůjčená od organizace České dědictví UNESCO fotokoutek se Zelenou horou projížďky na loďkách na rybníku Konvent s neobvyklými pohledy na Zelenou horu HVĚZDNÁ HUDBA Brigita Cmuntová & Štěpán Klouček – mladí herci, muzikanti a úžasní muzikáloví zpěváci, Brigitu znáte např. ze seriálu První republika Bigband Chrudim – orchestr plný výborných hudebníků Bubeníci ASAF – dynamické bubenické vystoupení žáků a absolventů ZUŠ v Novém Městě na Moravě pod vedením svého učitele Libora Orla Kapela HEBLO – parta kamarádů z Ostravy, co založili kapelu a dělají radost i druhým BUĎTE HVĚZDA – udělejte něco pro sebe, relaxujte a užívejte si relaxační masáže reflexní terapie stezka bosou nohou jóga pro každého fyzioterapie vyzkoušejte barefoot boty – boty s ultratenkou podrážkou, ve kterých chodíte téměř naboso malování portrétů LILU gentleman – dva mladí muži, kteří šijí a váží motýlky a tím chtějí šířit dobré mravy a gentlemanství; ukázky výroby na klasickém šlapacím stroji HVĚZDY Z ROSTLINNÉ ŘÍŠE zahrady budou v sobotu i neděli otevřeny od 10:00 do 18:00 komentované prohlídky zahrad s odborníkem SLUNCE – HVĚZDA MEZI HVĚZDAMI navštivte náš netradiční workshop a odneste si domů vlastní sluneční hodiny HVĚZDNÉ POCHOUTKY otevření zámecké vinárny – ochutnávky vín hvězdné speciality z místní kuchyně čajovna v zámeckých zahradách DALŠÍ PROGRAM přednáška p. Vladimíra Záleského v Bazilice Nanebevzetí Panny Marie na téma hvězdy výstava dílek dětí ze Zámecké ZŠ v zahradním altánku s tématem Hvězda jarmark na Pivovarském nádvoří projížďky na koních

> Otevírací doba

so - 10:00-18:00
ne - 10:00 - 16:00

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Žďár nad Sázavou
Ulice: Zámek Žďár nad Sázavou, Zámek 8/8, 591 02 Žďár nad Sázavou

> Komentáře