Den Země Vsetín | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Den Země Vsetín

> Fotogalerie

> Termín

25.4.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

S motem „poznávej přírodu, poznáš, jak jí pomoci“ Den Země v Panské zahradě mimo jiné nabídne prezentaci živočichů ze Záchranného centra v Hošťálkové, v rámci tématu „problém – odpady“ představí např. bezobalové nakupování a také zve k návštěvě jarmarku tradičních řemesel. „Tradiční řemesla byla na Valašsku odedávna spojená s přírodou, která lidem dávala všechno potřebné. Vraťme se do doby bez technických vymožeností a nesmírného množství odpadu, který nyní produkujeme, a ukažme si, jak je i v současné době důležité vrátit se k přírodě a vážit si jí,“ vybízí Jaroslav Hlinský z ALCEDA. Cílem Dne Země je upozornit veřejnost na nemoci, kterými trpí naše planeta, a nabídnout jednoduché prostředky, kterými může pomoct každý z nás. Řadu akcí chystají vsetínské organizace a školy v rámci „Týdne pro Zemi“, ve spolupráci s městem Vsetín a VaK Vsetín a. s. ALCEDO chystá bohatý program 29. ročníku vsetínského Dne Země na čtvrtek 25. dubna do Panské zahrady. Programy se letos konají od 9.00 až do 15.00 hodin a jsou zaměřené pro mateřské školy, základní školy i veřejnost. Pro žáky druhého stupně základních škol a víceletých gymnázií ALCEDO již tradičně připravuje zábavnou ekohru EKOUŠ 2019. Je nejvyšší čas udělat něco pro naši planetu. Pojďte, uděláme to!

> Otevírací doba

9:00 - 15:00

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Vsetín
Ulice: Panská zahrada

> Komentáře