Pigyáda: Příběh Lily | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Pigyáda: Příběh Lily

Foto: Active Radio

> Termín

18.05.2019-19.05.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9

> Popis

Pigyáda je akce pro děti a rodiče. Tento rok se koná o víkendu 18. a 19. května v parku Mirakulum v Milovicích. Jako vždy bude připraven nabitý program na celý víkend. Můžete se těšit na slime show se slimerkami, závod chrobotů, planetárium, IT školu, soutěže, kouzlení třeba s Pavlem Kožíškem, tancování a cvičení s Hankou Kynychovou, koncert Terezy Balonové, wiggle dance a spoustu dalšího! Budou se zkoumat záhady vesmíru a užijete si spoustu her, zábavy a legrace. Vstupenky (v prodeji až na místě): •základní jednorázový vstup: 210 Kč •rodinná vstupenka 2+1 (2 dospělí + 1 dítě): 540 Kč •rodinná vstupenka 2+2 (2 dospělí + 2 děti): 720 Kč – k rodinné vstupence 2+2 každé další dítě za 140 Kč •obce a organizované skupiny 130 Kč/1 osoba (vystavujeme výdajový doklad, hlaste svou účast na tel. čísle 257 001 111) •držitelé ZTP mají do parku vstup zdarma + i ZTP/P – 1x doprovod bude mít vstup zdarma •děti do 90 cm výšky mají vstup zdarma Na Pigyádu nelze uplatnit vouchery, běžné vstupenky do Mirakula ani čestné vstupenky a jiné akce parku Mirakula. Na Pigyádu platí pouze vstupenky Pigyáda 2019 + celoroční permanentky do Mirákula – ty jsou vystavovány na jméno a jsou nepřenosné. V parku nelze platit kartou ani poukázkami na kulturu, pouze v hotovosti. Vstupenky platí jen na jeden den.

> Otevírací doba

10:00-18:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Milovice
Ulice: Topolová 629
Telefon: 257 001 111
E-mail: [email protected]

> Komentáře