Oslavy osvobození s doprovodným programem v Rokycanech | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Oslavy osvobození s doprovodným programem v Rokycanech

> Termín

4.5.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

V letošním roce oslaví město Rokycany 74. výročí konce II. světové války dne 4.5.2019. Program bude zahájen položením věnců a kytic u pomníků ve městě Rokycany. Od 13,00 hod. bude probíhat bohatý doprovodný program v areálu Muzea na demarkační linii. Tradičně zde uvidíme řadu dynamických ukázek, kolovou a pásovou techniku v pohybu, ale předvedeny budou také letadla jako např. při ukázce leteckého souboje z I. světové války nebo při provedení letecké akrobacie. Bojovými ukázkami bude připomenuto 80. výročí událostí 15. března 1939 a 74. výročí konce II. světové války za součinnosti historického letadla JAK. Nebude chybět ani defilé historické techniky první republiky nebo ukázky činnosti Policie ČR, jednotky HZS Rokycany. Na závěr programu je připraveno předvedení jízdních vlastností pásové a kolové techniky v terénu. Jako každý rok, budou pro návštěvníky připraveny programové novinky mezi které bude rozhodně patřit např. dobový život z období roku 1938, kterému bude věnována část areálu muzea. Návštěvníci jím budou moci nejen procházet, ale prohlédnou si zde výstavu historické techniky a malí návštěvníci vyzkouší hry dětí první republiky apod. Díky podpoře města Rokycany je vstup pro návštěvníky ZDARMA.

> Otevírací doba

12:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Rokycany

> Komentáře