Terárium modrá | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Terárium modrá

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

DŽUNGLE NA DOSAH ZAŽIJTE TROPICKOU ATMOSFÉRU NEJVĚTŠÍ TERARIJNÍ EXPOZICE NA MORAVĚ V SAMOTNÉM SRDCI SLOVÁCKA. OTEVŘENO CELOROČNĚ VČETNĚ SVÁTKŮ. K vidění jsou zástupci největších a nejjedovatějších hadů, rozmanité druhy pralesních a pouštních ještěrů a ještěrek. Na vlastní oči uvidíte ve svém domovském prostředí obrovskou anakondu, největší krajty, nádherné pestré hroznýše, dospělého kajmana, plivající kobru, několik druhů varanů, chameleony, kajmanku dravou, pavouky, štíry a žáby. Nově jsme pro Vás připravili expozici Mangustek trpasličích, které si Vaše děti zamilují. Pro zájezdy je připravena speciální nabídka skupinových návštěv. Přijďte a zažijte na vlastní kůži atmosféru džungle a světa plného exotiky a přírodních zákonitostí. Zážitková prohlídka pro děti a mládež, která bude nejenom skvělým zážitkem, ale i možností obohacení školních vědomostí o nové poznatky, po dohodě předem je možno individuálně přizpůsobit na přání školy nebo učitele. Každé sobotní dopoledne se koná krmení hadů a ještěrů. Krmení začíná buďto v 10 nebo 11 hodin. Ověřte na FB terária

> Otevírací doba

OTEVÍRACÍ DOBA OD 1.4.2019
PONDĚLÍ 09: - 16:00
ÚTERÝ - PÁTEK 09:00 -17:00
​SO, NE A STÁTNÍ SVÁTKY 09:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Modrá
E-mail: [email protected]

> Komentáře