Čtyřlístek a talisman moci na Kunětické hoře | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Čtyřlístek a talisman moci na Kunětické hoře

> Termín

9.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Myšpulín, Bobík, Pinďa a Fifinka na cestě za dobrodružstvím! A jsou tu zase! Báječný Čtyřlístek k vám zavítá se zbrusu novým a napínavým dobrodružstvím. Tentokrát se čtveřice nerozlučných kamarádů dobrosrdečná a důvtipná hospodyňka Fifinka, trochu roztržitý, ovšem geniální vynálezce profesor Myšpulín, často ustrašený, ale oddaný kamarád a vtipálek Pinďa a samozřejmě tak trochu nemotorný silák Bobík, který spolu s Pinďou neustále vymýšlí jednu lotrovinu zadruhou, vydává za bájným talismanem moci, který umí ovládat vše živé! Aby ho naši čtyři přátelé získali, musí se vypravit do dalekých himalájských hor nebo na prosluněnou Havaj. Do cesty se jim ovšem postaví prohnaný a vykutálený profesor Zádrhel, který si na kouzelný talisman dělá také zálusk. Jestli nad ním Čtyřlístek zvítězí, jestli potkají Sněžného muže, jestli se budou muset naučit tanec Hula-hula nebo jestli potkají popleteného domorodého šamana a nebo jestli..., ale však to sami uvidíte, když přijdete na naši další úžasnou pohádku, plnou legrace, napětí a pěkných písniček. Představení je uváděno v nastudování Divadla D5. Uvádí Divadlo pohádek.

> Otevírací doba

16:00

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Staré Hradiště
Ulice: Kunětická hora - hrad

> Komentáře