Český rozhlas Ostrava | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Český rozhlas Ostrava

> Termín

8.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

18.00–24.00 Prohlídka Českého rozhlasu Ostrava Český rozhlas Ostrava letos slaví 90 let! Zajímá vás, co všechno se za ta léta skrývá za přípravou programu vysílání a jak vypadá práce moderátorů a redaktorů? Český rozhlas Ostrava i letos během Ostravské muzejní noci otevře své dveře. Přijďte se podívat na živé vysílání, projít režií i legendárním hudebním Studiem S1, ve kterém vznikaly nahrávky Věry Špinarové, Hany Zagorové, Marie Rottrové, Karla Kryla, ale také písně skupiny Buty, Kryštof a Fleret. Stanete se součástí živého vysílání Českého rozhlasu Ostrava, prohlédnete si rozhlasovou techniku a potkáte oblíbené moderátory a redaktory. Budete mít možnost namluvit do mikrofonu přání k devadesátým narozeninám Českého rozhlasu Ostrava a vyfotit se v rozhlasovém fotokoutku. Prohlídky jsou možné bez rezervace. Připraven bude i hudební program ve Studiu S1, soutěže o zajímavé ceny i informace o digitálním vysílání. 18.00–24.00 Koutek pro děti Vedle prohlídky rozhlasových prostor si děti mohou v rukodělném koutku nakreslit obrázek k oslavám 90. let Českého rozhlasu Ostrava a zapojit se tak do soutěže o zajímavé ceny. Během celého večera budete moci poslouchat v našem vysílání, jak rozhlasová Ostravská muzejní noc probíhá a co se u nás právě děje. Nalaďte si nás na frekvencích: Region 99.0 FM, Ostrava 107.3 FM, Těšínsko 105.3 FM, Opavsko 102.6 FM, Bruntálsko 95.5 FM a také na digitálních vlnách DAB+. Přijďte Českému rozhlasu Ostrava nahlédnout pod pokličku! vstup volný

> Otevírací doba

18:00

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Ostrava
Ulice: Dr. Šmerala 2
Telefon: 420 596 203 111
E-mail: [email protected]

> Komentáře