Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě, p.o. | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě, p.o.

> Termín

8.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

9-14

> Popis

17.00–24.00 Před zvoněním klíčů aneb klíčové znalosti pro život v socialismu Vzpomínáte si ještě, jaké to bylo před rokem 1989? Vraťte se s námi do doby, kdy naše knihovna nestála na Prokešově náměstí, ale na náměstí Říjnové revoluce. Do doby, kdy jsme pro nové zboží nechodili do Karoliny, ale do Tuzexu. Do doby, kdy se na nás ze všech stran nevalila angličtina, ale zato každý uměl přelouskat azbuku. V naší zábavné hře si budete moci osvěžit a připomenout, jaké to bylo před zazvoněním klíčů, a oprášit své znalosti z tehdejší doby. A ti, kteří 80. léta nezažili na vlastní kůži, možná poznají, že soutěž v hodu pravým céčkem může mít větší kouzlo než sebepropracovanější počítačová hra... 19.00, 21.00 Komentované prohlídky Komentované prohlídky podzemních skladů knih a časopisů. Sraz zájemců u šatny, délka trvání prohlídky je cca 30 minut. Po celou dobu akce bude možno se v knihovně registrovat, vyzvedávat si rezervované publikace i vracet knihy. Na počkání také vyhledáme a půjčíme knihy ze skladu na Prokešově náměstí (pod pravým křídlem radnice). vstup volný

> Otevírací doba

17:00

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Ostrava
Ulice: Prokešovo náměstí 1802
Telefon: 420 596 118 881-2
E-mail: [email protected]

> Komentáře