Příměstský tábor Ostrov čar a kouzel | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Příměstský tábor Ostrov čar a kouzel

> Termín

29.7.2019 - 2.8.2019
5.8.2019 - 9.8.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Místo konání: Božkovský ostrov Věk dětí: 5 - 11 let Termíny: 29. 7. - 2. 8., 5. - 9. 8. Účastnický poplatek: 2 400 Kč/týden Princip tábora: Tábor jsme již při přihlašování rozdělili na dvě skupiny dětí. První (příměstský tábor MINI) utvoří předškoláci ve věku 5 - 6 let. Jejich program bude tematicky stejný jako pro ostatní, ale bude méně náročný a přizpůsobený potřebám mladších dětí - neváhejte tedy přihlásit i mladší sourozence. Druhá skupina dětí ve věku 7 - 11 let zažije o něco náročnější program. Starší děti rozdělíme do dvou družin, protože “práce” v menší skupině je pro ně příjemnější Čáry máry, starý buk, každá holka, každý kluk, vykouzlí ze svojí hůlky, tábor jako ze škatulky! Další informace Kouzly nabitý příměstský tábor pro děti od 7 do 11 let přímo na Božkovském ostrově Tábor plný magie a kouzelných chvil. Z dětí se stanou praví kouzelníci a čarodějky! Děti vyzkouší půvab přírodních pokusů i neviditelných písem, budou létat na košťatech, míchat zdravé koktejly, netradičně sportovat, hrát divadlo, muzicírovat, tvořit a objevovat divy všude kolem. To vše v čarukrásném prostředí Božkovského ostrova s tajuplnými zákoutími, přírodním brouzdalištěm a kvalitním zázemím - tělocvičnou. Táborem děti provedou zkušení čarodějové se smyslem pro legraci. Více o průběhu a pravidlech tábora se dozvíte na www.naschodech.cz/primestske-tabory

> Otevírací doba

07:30 - 16:00

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň
Ulice: Božkovský ostrov

> Komentáře